2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 36 پست
😂😂😂تو از منم بدتری ن عزیزم خونت پاکه پاکه اولا اب چاه سینک و لباسشویی چون به کر وصل شده پاکه دوما ...

خیلی سخته عزیزم الهی بگردمت وطواسی بد دردیه  بخدا اصلا خودمو نابود کردم کل پولم و جوونیم رفته سر وسواسی دوستای من یسره بخودشون میرسن بد من یسره تو آبم خسته شدم از خودم شوهرمم ازم خسته شده 😔😔

خیلی سخته عزیزم الهی بگردمت وطواسی بد دردیه  بخدا اصلا خودمو نابود کردم کل پولم و جوونیم رفته س ...

حالا من وسواس سم دارم همش فکر میکنم مسمومه همه چی انقدر ظرف شستم ک پوستم رفته کلی لاغر شدم ظرفامو ی بار میشورم میزارم تو ابچکون باز قبل سفره انداختنم میشورم غذا پختن ک مکافاته برام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرش با بقیه در ارتباطه چه ربطی به نحس شدن خونه شما داره ؟  اگه واقعا این افکار میاد سراغت حت ...

روانی شدم روز ب روز وسواسم بیشتر میشه 🥲

میش دکتر اعصابو روان میرم داروم مصرف میکنم ولی تاثیری نکرده

الان چه ربطی به همسرش داشت که با خانومای زیادی در ارتباطه؟چرا من نمیفهمم🤔

مثلا میگم شاید یکیو اورده باشه خونشون و رابطه داشته باشن بد فک میکنم خونشونم نجس شده  اصلا دیوونه شدم 

جاننن انقد وسواس هم خوب نیس بعدم اصلا ربطی نداشت 

ینی بنظرتون تمیز نشورم بخدا اصلا قصد یا منظور بدی ندارم فقط کارام دست خودم نیس همش ۲۵ سالمه قد ی پیرزن ۶۰ ساله شبا پادردو بدن دردم

برو پیش مشاور خودتو درمام کن گلم پس فردا واریس میگیری  نه هیچی نشور

اره همین الانشم صدتا مرض گرفتم وقت نمیکنم ی نرم کننده بزنم دیتام یسره تو ابه  چشم حتما عزیزم مرسی ک راهنماییم کردی

ینی بنظرتون تمیز نشورم بخدا اصلا قصد یا منظور بدی ندارم فقط کارام دست خودم نیس همش ۲۵ سالمه قد ی پیر ...

اخی

بخاطر تمیز کاری هس من وسواس رو دستشویی یعنی نمیتونه دستشویی عمومی یا .. برم 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

حالا من وسواس سم دارم همش فکر میکنم مسمومه همه چی انقدر ظرف شستم ک پوستم رفته کلی لاغر شدم ظرفامو ی ...

الهی بگردم کاملا درکت میکنم فکر درمان باشیم باید اینطوری فقط خودمو نا آزرده میکنیم من داروم مصرف میکنم ولی اثر نداره باید مشاورم برم ک وقت نمیکنم بس ک تو ابم هرکی میاد باید بشورم با بیشتریا سر وسواسم قطع ارتباطم 

ن عزیز دلم پاهاش خشک بود خیلیم مرتب بود ولی من احمق فک میکنم همه جا نجس شده

دور از جونت گلم،من با پاهای خیس و آلوده داشتم تصورش میکردم،خواستم بهت بگم نجس نیست اما چقدر نفهمه که با این وضع اومده خونه شما،اولا که نجاست فقط با رطوبت منتقل میشه،یعنی مثلاً لباسی که خودت مطمعنی نجس شده وقتی که خشک میشه خودش نجس هست اما جایی رو نجس نمیکنه مگر اینکه دوباره خیس بشه،دوما نجاست رو یا خودت باید ب چشم ببینی و یقین پیدا کنی یا یک نفر که مطمعنه بهت بگه که فلان چیز مثلاً نجسه،تو این مورد که خودت نمیتونی ببینی،طرف اگر اومد بهت گفت که کف خونم نجس بود منم از روش رد شدم،بعد اگر دیدی پاش خیسه و جای پاش موند اونوقت میتونی بگی نجسه

اخی بخاطر تمیز کاری هس من وسواس رو دستشویی یعنی نمیتونه دستشویی عمومی یا .. برم 

اهوم .اون ک حق داری دسشویی عمومی مجبور شدی بدش حتما دوش بگیر چون واقعا کثیفه منم مسافرتا سر همین قضیه کوفتم میشه 

اهوم .اون ک حق داری دسشویی عمومی مجبور شدی بدش حتما دوش بگیر چون واقعا کثیفه منم مسافرتا سر همین قضی ...

دقیقا 

هر سوالی درمورد پوست دارید بپرسید تا جای که بدونم کمک تون میکنم🩷

مثلا میگم شاید یکیو اورده باشه خونشون و رابطه داشته باشن بد فک میکنم خونشونم نجس شده  اصلا دیوو ...

وااااای خدا بذار من خودمو بکشم با این طرز فکرت😩😩😩 مگه شما با همسرت رابطه داری خونتون نجس میشه؟تو رو خدا به خودت بیا،راحت بگیر