2777
2789

خرداد کورتاژ شدم ایست قلبی کرد جنین.دوهفته فهمیدم باردارم الان ۶ هفته ام دیشب خونریزی کردم رفتم بیمارستان فقط گفتن شیاف بزار انقد گریه کردم جون ندارم دیگه شوهرم طفلی خیلی گریه کرد به خدا دیکه تحمل ندارم دارم روانی میشم خودمم حس میکنم علائم بارداربم کم شده 😭😭😭امروز باید برم ببینم دکترم چی میگه تو رو قرآن دعام کنین اگه اینم سقط شه میشه دو تا سقط تو یه سال.داغونم 😭😭😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم یادمه توی بارداریم لکه بینی داشتم اون اوایلش، رفتم دکتر بهم دارو داد اوکی شدم نگران نباش خیلی رایجه، ایشالا خیره 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

خب اینطوری که تو میکنی اونم نخواد سقط بشه تو میندازیش خونسرد باش عزیز من استرس برات سمه

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

گریه نکن اصلا میدونی چقدر خطرناکه و ضرر داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

استراحت کن 

شیاف چی داد؟ پروژسترون؟ 

ببین من یک دکتر خیلی خیلی خوب میشناسم اصلا رد خور نداره کارش محاله اتفاقی برات بیفته کاش میشد بری پیشش البته نمیدونم تهرانی یا نه؟ 

دکتر مریم ایلخانی. تو گوگل بزنی تمام شماره تماس هاش  و مطبش میاد

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نگران نباش چیزی نیس منم خونریزیت زیاده ؟ وچنددوقتته

۶ هفتمه.دیشب خوابیده بودم یهو حس کردم دستشوییم ریخت پاشدم دستمال کشیدم دیدم دستمال خونی شد.من مشکل غلظت خون دارم امپول اناکساپارین میزنم خونم رقیق شده حسابی.دیشب رفتم سونو نصفه شب گفت جنین قلب داره ولی تهدید به سقطی😭😭😭😭😭دیشب دوتا شیاف گذاشتم الان رفتم دستشویی در حد چنتا قطره خون قهوه ای اومد.نمیخوام اینم از دست بدم😭😭😭😭

با استرس نتیجه ی عکس میگیری برای بدن سمه ... پس آرامشت رو حفظ کن و توکل کن خدا بخواد هیچ اتفاقی نمیوفته ... ان شاءالله که با همون شیاف خونریزیت رفع میشه و یه نی نی سالم خدا میده ...

❤دنبالِ مردی نباش که موهاتُ ببافه ... مـردی رو بخواه که بتونی بدونِ ترس باهاش رویا ببافی ...مردی که بلد باشه برات لاک های رنگ و وارنگ بزنه خیلی جذابه ولی از اون جذاب تر مردیه که بتونه دنیاتُ، خواب‌هاتُ رنگی کنه ... مردهایِ زیادی بلدن درِ ماشین رو برات باز کنن اما⁣ مردایِ کمی هستن که بلد باشن گره هایِ کورِ اخم هاتُ، گرفتگیِ دلتُ باز کنن ...⁣ میشه کفشِ پاشنه‌دار پوشید و برایِ زمین نخـوردن به مردهایِ زیادی تکیه کرد اما مردی که تکیه‌گاهِ روزهایِ بی کسی‌ات باشه و پناهِ بی‌پناهیات کجا و مردهایِ موقتیِ یه روزه و یک ماهه کجـا ... عزیزم⁣ مردهایِ زیادی هستنـد که بلدن با کارایِ جذاب سرِ ذوقت بیارن اما⁣ موقتی و زودگذرن ... جذابیتشون یه جایی ته میکشـه ...⁣ میدونی آخه آدما از یه جایی به بعد از خودشون نبودن، از خوب بودن‌هایِ الکی و اجباری خسته میشن ...⁣ اونوقته که یا میرن یا بد میشن ... اما مردهایِ واقعی⁣ اون‌هایی که بلـد نیستن خیلی کارایِ فوق‌العاده انجام بدن⁣ ، همونا که میتونن امروزتُ بسازنُ فـرداتُ ، اومـدن که بمـونن ... اونایی که با تمامِ معمولی بودنشون، جـذابن و با همه یِ سادگیشون فوق‌العاده ...⁣این مـردا یه قلبِ صاف دارن که تقدیمت میکنن و "دوستت دارم"هاشون نفوذ می‌کنه تهِ تهِ روحت و عشق ته‌نشین میشه تو دلت ... اگه یکی از همین‌هارو داری، یه جایِ خوب تو دنیات قایمشون کنُ تا میتونی دوسشون داشته باش ... خدا تعداد محدودی ازشون ساخته و یه نمونه‌اشُ واسه تو کنار گذاشته ...⁣ از دستش نده❤