2777
2789
عنوان

لطفاً کمک کنییییییید🥺🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 32 پست
پس چرا خون اومد  با مشاوره صحبت کردم گفت باید بریم پزشک قانونی صد در صد بکارت نبودی باید شکایت ...

خون‌برا همون پشت بوده بخاطر پارگی پشتت،  اگه با جلو تماسی نداشته چیزی نیست 

البته جکی چان منظورمه🤭😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️متاسفانه روز ب روز تاپیک های اینجوری زیاد تر میشه تو سایت توروخدا گول نخورید 😞 ...

من خودم بدبخت کردم قبلا اومده بود خاستگاری خانوادم پرتش کردن بیرون الآنم گرفتار خانوادم و پسره شدم 😔😔😔

وقتی تهدید کرد بعد فامیلم بود مجبور بودم چند سال پیش سر قضیه اینجوری 8 نفر مرد از فامیل من پسره مرد ...

اخه چه اجباری دخترم

ی چیز بگم یادگاری تااخر عمرت ازمن داشته باش

اتفاق تا نیفتاده خوبه،و آتو را تادست کسی ندادی برگ برنده دستت غیر این بشه قمارباز،بازنده تویی

نمیرفتی ،هیچ گوهی نمیتونست بخوره

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
اخه چه اجباری دخترم ی چیز بگم یادگاری تااخر عمرت ازمن داشته باش اتفاق تا نیفتاده خوبه،و آتو را تاد ...

به خدا من کاری نکردم ولی می رفت با یکی از خانوادم حرف بزنه این وسط بقیه درگیر میشدن کشتار هم میشد

عزیزم خب اگر الان ب کسی چیزی نگی هر چند وقت یکبار فیلش یاد هندستون میکنه هی میگه اگه نیایی ب خانوادت ...

با مشاوره صحبت کردم گفت جلسه بعدی میارمش بعد ما با حکم دادستان باهاش صحبت که کردیم دیگه می فهم دنیاش دست کی

به خدا من کاری نکردم ولی می رفت با یکی از خانوادم حرف بزنه این وسط بقیه درگیر میشدن کشتار هم میشد

الان اگه این حرکت را بکنه اهرم فشار وهردفعه بخواد سواستفاده کنه چی؟

میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم  
عنوانتو بخون نوشتی دوست پسرم یعنی دوست بودی باهاش وبهتون تجاوز نشده

ولی وقتی پیام هام نشون دادم چه جوری با اجبار تهدید بردم مشاوره گفت این یه نوع تجاوز