2777
2789

پسرم ۸سالشه از مدرسه که میاد مستقیم میره سراغ تلویزیون یا فوتبال میبینه یا کارتن اون تموم شد موبایل از اون خسته شد بازی نقاشی 

هر چی میگم بشی درس بخون نمیخونه یا خواهرشو میزنه و اذیت میکنه ،بعد چن طبقه بالای خونه مادرشوهرمم هستیم هر کس بیاد اینو صدا میکنه بیا بازی کنیم همه درس میخونن میان بازی اینم بازی میکنه اونا میان با اونا هم میره بازی 

دیگه دیروز کنترلم از دست دادم و زدمش درو هم قفل کردم نره  بعد نشست گریه کرد و گفت مقصر منم برنامه ندارم و اینا گفتم هزار بار گفتم بشین اول درس بعد تلویزیون و خوش گذرونی 

الان نمیدونم کارم بد بوده نبوده 

ولی خیلی ناراحتم  

لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون تجربەشو نداشتم نمیتونم نظر بدم.ولی حس میکنن بچەها یە‌موقعایی کتک لازمن😅

خودمم میگم ولی بعد ناراحت میشم عهد بسته بودم نزنم ولی رسما دیوونم کرد

چرا تی وی وخاموش نمیکنی و وجلوش ونمیگیری 

بیشتر مقصر خودتی 

مثال میگم اومدن دنبالش بگو امیر علی پسرم مشقاشو ننوشته لطفاً برو هروقت تموم شد میاد

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.

زدن بچه خوب نیست ولی خب عصبی شدی دیگه  دیگه سعی کن نزنی 

خب به حرف گوش نداده مجبور شدی بترسونیش ازت حساب ببره 

اشکال نداره از دلش در بیار 

حرفتو گوش کرد بهش محبت کن و هدیه بخر تشویقش کن

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه  

به جای گفتن الکی و بحث کابل تلویزیون و بکش .گوشی رو هم ازش بگیر بگو هر موقع تکالیفت تموم شد بیا نشون بده بهم اگر ایرادی نداشتن وخوش خط بودی گوشیتو میدم .یا تلویزیون و روشن میکنم .تمااام 

گر بدقت بنگری هر روز روز محشر است.
چرا تی وی وخاموش نمیکنی و وجلوش ونمیگیری  بیشتر مقصر خودتی  مثال میگم اومدن دنبالش بگو ا ...

خاموش میکنم میره سراغ بازی دیگه موبایلو بهش نمیدم داد فریاد میکنه 

دیروز بخاطر اینکه پسرعموش اومد دنبالش باهم بازی کنن و من نزاشتم دعوا کردیم گفتم پسرم درس داره اینم داد میزد ندارم بزار برم

خاموش میکنم میره سراغ بازی دیگه موبایلو بهش نمیدم داد فریاد میکنه  دیروز بخاطر اینکه پسرعموش ا ...

حق داشتی والا یعنی چی که داد فریاد می کنه 

برای حل شدن بیشتر مشکلاتتون و بیشتر شدن اطلاعاتتون گوگل سرچ کنید ترفندهای زندگی  madaran مطالب من رو ذخیره و مطالعه کنید                                                                                                                    اگه ثبت نام نکردید دوست داشتید گوگل سرچ کنید madaran یا مادران ثبت نام کنید سایت خوبیه