سلام دوستان میخام تجربه استفاده از این آیودی رو برای افرادی که تابحال استفاده نکردن بگم، من ۳۳ سالمه ، بدنم به بدلیجات حساسیت شدید داره ، از طرفی هم بعد از خوردن قرص ال دی شکمم چاق میشد و حالت تهوع داشتم ، خیلی تحقیق کردم تو اینترنت گفتن اگه آیودی طلا بزارم حساسیت نداره و لکه بینی و این مسائل نیست ، خلاصه رفتم مطب بهترین متخصص زنان شهر و هفت میلیون تومن هزینه آیودی و گذاشتنش پول دادم ، روز چهارم پریودی بود ، پربودبم تموم شد ، دورنافم خیلی تیر میکشید و تخمدانهام بشدت درد میکرد ، اون بکهفته با خوردن ژلوفن ضد درد گذشته ، از هفته بعد یهو دل دردهای شدیدددد ، به همراه خونریزی ،لکه بینی ، خونریزی ، لکه بینی ،، اونقدرررررر از من خون رفت تا رفتم دکتر بهم کپسول ترانگزامیک اسید و فولیک اسید گفت بخور تا بند بیاد ، این مسأله تا دوماه طبیعیه ، خلاصه هرچی خوردم خونریزی بیشتر شدت میگرفت و اصلا بند نمیومد ، رفتم سونو گرافی گفت همه چی اوکیه، آیودی هم سالم سرجاشه، و من هفتاد روز تمام خونریزی داشتم و هربار خودمو فحش دادم که چرا گول تبلیغات این آبودی رو خوردم ، من از شرکت تسنیم این آیودی رو خریدم ، اما بسیار پشیمانی برام آورد ، امروز تن بی جونم رو از تخت بلند کردم و با سرگیجه فراوان ناشی از فقر آهن و کمخونی رفتم پیش دکتر و در آوردم ، از عصر به این طرف باز هم خونریزی دارم ، منی که کلا سه روز در دوران پریودم پریود بودم الان بیش از هفتاد روزه خودمو بیچاره کردم ، تو رو خدا گول تبلیغات رو نخورید اینا رو نوشتم شاید بدرد یکی بخوره، در پناه حق
خوب شما میتونستیت به جای آیودی شیر فلکه آقا رو پلمپ میکردی وایزوگام می کردی که آب ونشتی نده و ی چی دیگه از آیودی گذاشتن در موقع نزد...بهش ضربه می خوره وطرفین اذیت میشن
سلام من بعد بچه سومم که الان تقریبا۱۰ماهشه رفتم آیودی هندی گذاشتم..دکتری که رفتم همین یه مارک را داشت..و شنیدم که این مارک خیلی مطمئن نیست...اما فعلا توی این شش ماه که راضی بودم فقط خونریزیام زیاد شده ..اما همون۷روزه و نهایتا۸روز...کاش لا اقل تا۳سال جواب بده دستگاهم،🥴🥴
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!