2777
2789
عنوان

۴ ساله مادرشوهرم سفره صبحونه برام پهن میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا همین که مادرشوهرت سفره پهن میکرده واست خودش خیلیه مال ما سفره بندازه یه عمر طلبکار میشه که عروس نشست من کار کردم

کاربران آقا به هیچ عنوان من رو لایک و ریپلایی نکنید...الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س) توروخدا برای ظهور آقاجانمون دعا کنید صلوات بفرستید..هرکس به سهم خودش زمینه ظهور رو فراهم کنه ظهور نزدیک است انشالله🌷🌷🌷❤

خاهش میکنم فراموش کن این وسواس فکریا از شیطونا اولا وظیفش نبوده برات صبحونه بزاره دوما هزار تا دلیل بیار برای خودت نزار این افکار سیاه به دلت بشینه گور بابای صبحونه 

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

اونا صاجب مجلس

خسته کوفته

توقع چی داشتی؟

ما خودمون عروسی داداشم تا لنگ ظهر خوابیدیم

یکیمون پانشدیم حتی چایی دم کنیم اینقدر خسته بودیم..توی همون جامون از شیرینی شب عروسب خوردیم🤣

عروسمونم خونه خودش ما رفتیم بیدارش کردیم بردیم ارایشگاه..اینقپر خسته بود میگفت حال ندارم چیزی گاز بزنم

کی یاد صبحانه میفته 

💕

چون بلد نیستی ظرف ذهنت رو خالی کنی. چون بلد نیستی افکارت رو تربیت کنی. اونقدر درگیری که بخودت اجازه دادی بشه جزو موضوعات قابل بحث حتی اگر برای خودنمایی گذاشته باشی نه بعنوان درد دل که اگر مورد دومی باشه وای به احوال درونت