ما دونفریم این مقدار برا دونفره شما به نسبت تعداد کم و زیادش کنید
نصف کلم سفید رو خرد کنید ریز ریز در حد سه قاشق کلم قرمز ریز کنید خیارشور یدونه کالباس دوتا برگه سوسیس یدونه ذرت کنسردی یه قاشق کشمش پلویی بیس تا شوید خشک یک قاشق هویج نصفشو رنده ریز کنید سیب زمینی آبپز یدونه متوسط که نگینی کردید همه رو قاطی کنید برای سسشم سه قاش سر پر سس مایونز ی ک و نیم قاشق ماست یک ونیم قاشق آبلیمو نوک قاش چایخوری نمک و فلفل یک قاشق چایخوری آب نارنج ترکیب کنید و بریزید رو سالادتون به عنوان شاگ میتونید بخورید و لذت ببرید خیلی خوشمزس اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید😅
من اینو درست میکنم منتهی بدون کشمش چون تصور کشمش شیرین و مایونز حالمو بد میکنه
اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره بابا برا دونفر یه سیب زمینی آبپز کوچیک میشه نفری سی کالری من ماست میریزم که کالری سسو کم ک ...
میشه قد و وزنت رو بگی ؟
آخه منم اضافه وزن دارم ولی اصلا تحمل رژیم گرفتن ندارم . شاید مقدار غذام رو کم کنم ولی مثلا برنج و شیرینی جات رو نمی تونم حذف بکنم. عوضش می خوام برم باشگاه کالری سوزی و بدنسازی کنم