2777
2789
عنوان

سلام ببخشید مزاحم خواب نازتون شدم اما باید یه چیزی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 22 پست
عزیزم مطالعه کن قوی ترین برهان ها مال اثبات وجود خداست  اول مطالعه کن

به فلسفه و این برهانا کار ندارم من دارم میگم چرا وجودشو راحت تر اثبات نکرده و باید چند هزار پیامبر یا واسطه بفرسته؟حالا به اینا اصلا کار ندارم ولی واقعا خودت این همه ظلمو نمیبینی؟بعد میگین امتتحاان؟!

ببین نظرتون کاملا محترمه شما میگین امتحان خب خدا برای چی باید امتحان الهی برای بندش تعیین کنه پس دوت ...

چه ربطی ب دانایی خدا داره؟بله خدا داناست ب کار بندش اما خدا چیزی آفرید بنام اراده ک ینی خودش تورو مثل عروسک اداره نمیکنه میزاره تو تصمیم بگیری در نهایت هم هر کسی نتیجه تصمیمات خودش رو میبینه چون خدا دانا ب حقایقه موضع امتحان نفی نمیشه.ب خدا چ ی بنده تو امتحان رد میشه مگه خدا خواسته رد بشه؟میخواس رد نمیشد.در ضمن درست و ثواب و ترک گناه برای رسیدن انسان ب مقام تقرب ب خداست اینو تو وجود ما قرار داده علت آفرینش همین بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم آدمهای ظالم  در گذشته ها هم بودن فقط الان نیستن یک نمونه جنگ میان امام حسین ویزید خدا میتونست که همون لحطه همه رو نابود کنه ولی بعد فوت امام یارانش خانواده امام بعد چند سال این اتفاق افتاد همچیز جای خودش داره ما نمیتونیم حکمی صادر کنیم چون خودش مطلق ناطر به کارهای مردم هست 

ببین عزیزم آدمهای ظالم  در گذشته ها هم بودن فقط الان نیستن یک نمونه جنگ میان امام حسین ویزید خد ...

میدونی مشکل کجاست؟مشکل اینجاست که آزادی بیان نداریم و من اگر نقدی راجب دینی بکنم،اکثرتون سریع جبهه میگیرین بازم از پاسختون ممنونم شما به راه خودتون برید 

به فلسفه و این برهانا کار ندارم من دارم میگم چرا وجودشو راحت تر اثبات نکرده و باید چند هزار پیامبر ی ...

چند هزار پیامبر برای تنها اثبات وجودش نفرستاده برای هدایت مردم فرستاده.مگه خدا ب مردم ظلم کرده؟اینکه کسی ظلم میکنه چه ربطی ب خدا داره؟اگه میگی باید بداد مظلوم برسه خب قانون گذاشته ک اینجا ن بلکه دنیای دیگه اینکارو میکنه و مگه اون ظلم ها باعث نشد امام حسین ب اون درجه بزرگ ناعل بشن؟لحظه شماری میکردن برای ملاقات خدا و میدونستن تمام اون مصیبت ها چه مقامی بهشون داده نزد خدا و آخرتشونو آباد کرده

جوابمو نگرفتم ولی بازم ممنون

یچیزی میگم و تمام در هر صورت این ها حقیقته و اگه شک هم دارید احتمال بدید ک اگه باشه چی؟برید اون دنیا و حسابرسی باشه چی؟انسان عاقل برای دفع ضرر احتمالی تلاش میکنه

چند هزار پیامبر برای تنها اثبات وجودش نفرستاده برای هدایت مردم فرستاده.مگه خدا ب مردم ظلم کرده؟اینکه ...

دنیای پس از مرگو باور داری؟!چقدر ساده سرمون کلاه گذاشتن خودشون(منظورمو خوب میفهمی)دنیای مادیشونو مرفه و بی درد میسازن به مردم بیچاره که میرسه،باید صبرو دعا کنن و از گرسنگی و قحطی و فقر و اختلاف طبقاتی بمییییرن