2777
2789

من شربتش رو میخوردم

درکنارش بارهنگ و گیاه پنج انگشت هم دم میکردم میخوردم

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

من نه، شوهرم استفاده میکرد هر روز صبح ناشتا قد یه نخود می‌ذاشت زیر زبونش تا نیم ساعت بعد از آب شدنش هم چیزی نمی‌خورد. ۴۰ روز میخورد ۱۰ روز نمی‌خورد دوباره شروع میکرد. کنارش خرنوب از عطاری گرفته بود هر شب ۲ قاشق می‌ریخت تو آب میخورد، روغن مایع رو حذف کردیم اکثرا جامد یا حیوانی مصرف میکردیم . صبحانه هم غذا های سردی دار مثل لبنیات نمیخوردیم 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خوردم. داروهای دیگه طب سنتی هم مصرف میکردم. صبح ها یه عدس زیر زبون میزاشتم

به کسی که مشکل داشته هم توصیه کردین که ببینید با این بهش جواب میده یا نه؟

https://siblink.ir/vita_progroup

نه من توصیه نکردم. کلا ژل رویال برای باروری خوبه. من آندومتریوز داشتم تحت درمان بودم. بعد که خوب شدم ۹ ماه توی اقدام بودم چندین دوره ژل رویال با داروهای دیگه مصرف میکردم چون لوله هام هم بسته بود

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸