2777
2789
عنوان

این عادلانس بنظرتون؟

102 بازدید | 17 پست

ما یه پراید داغون داریم یه خونم اطراف شهر که به نام خودمون نیس بعد دهک بندیمون۴شده یارانه اطرافمون که تو حسابشون کلی پول هس شده نفری۴۰۰مال ما ۳۰۰اونم هنوز نریختن خرجی من همین کوفتی بود فقط

لطفا هرکی امضامو میبینه برای حل مشکلم یدونه صلوات بفرسته واسه کسی که سالهاست رنگ خوشبختی رو ندیده💔

دهک‌رو عع کجا میفهمید

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه می‌کنه به حساب بانکی؟ حساب بانکیتون کار نکرده؟

مثلا بالای من سه وام گرفت پشت سر هم ریخت تو حسابش بعد چن وقت خرجش کرد بخاطر اون دهکشونو عوض کردن

بعد خواهرمم شوهرش خودشو بیمه کرد شدن دهک چهار از سه 

قطعا عادلانه نیست ولی چی میشه گفت

نمیشه کاری کرد اعتراضی کرد؟

لطفا هرکی امضامو میبینه برای حل مشکلم یدونه صلوات بفرسته واسه کسی که سالهاست رنگ خوشبختی رو ندیده💔
hemayat.mcls.gov.ir تو این سایت

همه چیرا به اسم پدرتونه؟

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

کجای کار این ها عادلانه گه این کارشون عادلانه باشه؟ 

مثل سایر کشور ها یارانه باید برای همه بدون در نظر گرفتن طبقه اجتماعی واریز بشه 

نه اینکه این مسخره بازی ها رو راه بندازن ......

عزیزم برا ما هم همینه 

به همه بسته دادن به ما ندادن 

خب چه عدالتی آخه 

خود خدا تو سوره نور گفته به هر کسی بخوام روزی فروان میدم 

این عدالته خداست 

از بندش چه توقعی داری 

خواستی ایشو پیدا کنم

نگاه می‌کنه به حساب بانکی؟ حساب بانکیتون کار نکرده؟ مثلا بالای من سه وام گرفت پشت سر هم ریخت تو حسا ...

مبلغ بالای ۳۰تومن که اونم پول چک بود میزدیم به کارت بعد میرختیم به حساب طرف به حسابمون نیومده اصلا

عزیزم برا ما هم همینه  به همه بسته دادن به ما ندادن  خب چه عدالتی آخه  خود خدا تو ...

فداتشم مرسی خیلی گندشو در اوردن بخدا هر ماه کلی رو این پول حساب میکردم مال خیلی از درو وریام که کلی پول تو حسابشونه۴۰۰کردن