2777
2789
عنوان

یکیو میشناسم هر دوسال یه بار حامله میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2042 بازدید | 53 پست

منم بچه خیلی دوست داشتم زیاد داشته باشم مثلا ۴ تا😬😬😬😬 عاشق بچه ام 🥲🥲🥲

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
شاید اصرار شوهرشه 

اره شوهرش خیلی وضعش خوبه ولی خب دلم ب حال خانومه میسوزه اخه این همه بچه🤕🤕🤕

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهوع بارداری ندارن؟

مشکلات بارداری کمر درد و اینا؟ 

بخدا من دومی باردارم بچه انگار تو معده مه...

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

خب عزیزم همون طور ک یکی اصلا بچه دوست نداره بیاره یکی تک فرزند دوست داره بیاره یکی هم مثل این خانوم زیاد دوست داره بیاره اگه امکانات داره چه اشکالی داره قضاوت نکنیم هم‌و❤❤❤

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
قضاوت نکنید منم این آدما رو مسخره می کردم ولی خدا یاکارما نمی دونم کدومش بدجوری جوابمو داد

چجوری؟؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکرم بخاطر قانون جذبه چون ب دلم افتاده این ماه باردارم و خدا مثل دفعه های قبل صدامو شنیده و قرار یه دختر خوشکل بهم بده خدایاااا مبادا ناامیدم کنی🥹

خب عزیزم همون طور ک یکی اصلا بچه دوست نداره بیاره یکی تک فرزند دوست داره بیاره یکی هم مثل این خانوم ...

درسته👌

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اینطوریم الان ۵ ماه حاملم بچه ی سوممو دقیقا تو ی ماه خاص حامله میشم جلوگیری ام داشتم  هم قرص هم طبیعی اون خانومو نمیدونم ولی خودم نمیخواستم ولی نمیدونم خدا چی دیده در من بچه ی دومم به شدت وابستس واقعا بعدیو نمیکشیدم ولی بازم شکر  معاملم با خدا اینه که حالا که من شرایطو پذیرفتم سقط نکردم اونم هر سه تاشونو صحیح و سالم نگه داره

ضرری به شما رسیده ؟؟؟دلش میخواد ده تا بزاد... بنده خدا نمیدونه قبلش باید بیاد ازشما اجازه بگیره

ن اخه خانومه اصلا حال خوبی نداره اصلا انرژی نداره رنگ ب صورتش نیست خب موندم چرا انقدر بچه میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دل منم براش سوخت ☹️ مردا خود خواه میشن خیلی وقتها.اونی که داغون میشه زنه 

فک میکنی چند سالشه،؟؟۲۵ سال

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم اینطوریم الان ۵ ماه حاملم بچه ی سوممو دقیقا تو ی ماه خاص حامله میشم جلوگیری ام داشتم  هم قر ...

منم دقیقا شرایطم مثل شماس فقط از خدا می خوام خودش بچه هامو حفظ کنه

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ