2777
2789
عنوان

زن داداشم مریضه

2802 بازدید | 89 پست

کسیو نداره بیاد پیشش مراقبت کنه

من برای رضای خدا اومدم با دوتا بچه بچه۷ سالم خداروشکر آرومه اما بچه ۲ سالم خیلی شیطونه

با بچه داداشم که ۱۲ سالشه بازی میکردن که یهو زن داداشم عصبی شد بچشو یه عالم زد 

حالا مادرم ناراحت شده میگه تا ننداختنمون بیرون خودمون بریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجور مریضیه کاراشو نمیتونه کنه بعد کتک میتونه بزنه

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

راست میگه مامانت برید خونه خودتون خودش میتونه خودشو جمع کنه 

یه نفر میرفت واسه پرستاری بهتر بود جمعیت که زیاد بشه اعصاب برا ادم‌نمی‌مونه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

آره دیگه بنظرم برین وقتی میتونه بچه۱۲ ساله رو بزنه پس کاراشم میتونه بکنه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

مگه نمیگی زن داداشت بیماره؟ دوتا بچه رو بردی و مادرت هم اونجاست؟🙄 همین که مادرت می‌رفت کافی بود و یا نهایت بچه رو میذاشتی پیش مادرت خودت میرفتی. کسی که مریضه به آرامش نیاز داره