2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اف ایکس . خیلی خوشکله خیلییی بزن تو گوگل عکس هاش رو نگاش کن . لاماری هم خوبه 

حیف ک نمیشه اف ایکس رو خرید . ی بنده خدایی خرید خوشش نمی یاد بقیه بخرنند

لاماری چنده؟

سلام خوبی

تو تاپیک ها به یادتم منتهی تگ نمیشدی ولی انگار الان شد

@جونniloo  

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

عزیزم من پست جدیدی که گذاشتی رو نخوندم و دلم می خواست اینجا بهت بگم.

اول ازت عذرخواهی می کنم به خاطر رفتار تندم راستش به شدت عصبی و ناراحتم دلیلش هم توو تاپیکم هست.یک ماه دیگه عروسیمه و مادرشوهرم یادش اومده گند بزنه به اعصابم و آرزوهایی که سال ها براش برنامه ریزی کردم.

هیچوقت انقدر توو زندگیم عصبی و ناراحت نبودم.

اما در رابطه با اون تاپیکم واقعا بخشی از احساسات که دیگه بیش از حد هست واقعا غالبا تلقین هست.

بازم عذرخواهی می کنم 

عزیزم من پست جدیدی که گذاشتی رو نخوندم و دلم می خواست اینجا بهت بگم.اول ازت عذرخواهی می کنم به خاطر ...

فک نمی کردم همچین پیامی رو بدید

خواهش می کنم

منم از شما عذرخواهی میکنم❤

انشالله همیشه بهترین ها براتون رقم بخوره

فک نمی کردم همچین پیامی رو بدیدخواهش می کنممنم از شما عذرخواهی میکنم❤انشالله همیشه بهترین ها براتون ...

ممنون عزیزم همچنین برای شما...

دیشب تا سافت ۲ نصف شب داشتم با همسرم دعوا می کردم بهم قول داد درستش می کنه و آشتی کردیم دوباره صبح روز از نو روزی از نو🥲

می خوان جایگاهی که برای من بوده رو بگیرن تقدیم کنن به جاریم

دعا کن برام درست بشه اوضاعم 

ممنون عزیزم همچنین برای شما...دیشب تا سافت ۲ نصف شب داشتم با همسرم دعوا می کردم بهم قول داد درستش می ...

نماز استغفار بخون

منم ی مدت کارهام بد قاطی پاتی شده بود این خوندم اوضاع خیلی بهتر شد