2777
2789

شوهرم..خیلی بی پروا و غیرمسئولانه تصمیم میگیره..غصم اینه که چطور ادامه بدم بااین آدم‌..شش سال گذشته پیرم کرده

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
تو خانوادتو اذیت میکنی ؟ چرا؟

اصلا همو نمی‌فهمیم،  مامانم بشدت افکار قدیمی و تعصبی و من نوگرا   و امروزی ، اصلا درک نمی‌کنیم همو ، خسته شدم وقتی میبینم چقد دارم اذیتشون میکنم واقعا بریدمم نمیدونم پی باید کنم،  منم خب دل دارم ، منم تازه اول جوونیمه نمیتونم مث اونا باشم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونیم اونقدر که زیادن واونقدر که درعین حال بیخودن 

آها دقیقا بی خود هستن جوری که نمیشه درموردشون دردو دل کنی ولی در عین حال انقد مزخرفن که میتونن زندگی آدم رو مختل میکنن 

اصلا همو نمی‌فهمیم،  مامانم بشدت افکار قدیمی و تعصبی و من نوگرا   و امروزی ، اصلا درک نمی‌ ...

من جوونی رو بوسیدم گذاشتم کنار تا ب دل اونا باشه ولی اشتباه کردم الان خودم خوش حال نیستم تا جایی که بهت آسیب نمیزنه بروز باش بعدن خودشون درک میکنن

من جوونی رو بوسیدم گذاشتم کنار تا ب دل اونا باشه ولی اشتباه کردم الان خودم خوش حال نیستم تا جایی که ...

بخدا من باب دل اونا رفتار میکنم ولی یجاهایی میخام زندگی کنم میخام لذت ببرم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
خداروشکر احساس شدید خوشبختی دارم  اما ربطی به شرایط زندگیم نداره پرسیدی الان یعنی در لحظه حال ...

تموم شعرای خیام و سعدی همینه کلا فلسفه شون تو حال زندگی کردنه  ولی خب واقعا نمیشه فقط تو حال زندگی کرد حداقل نه تو این دوره زمونه  یا شاید  من نمیتونم 

بخدا من باب دل اونا رفتار میکنم ولی یجاهایی میخام زندگی کنم میخام لذت ببرم

مثلا رو چی مخالفت دارن 

بنظرم همینکه ۶۰ درصد خواسته هات رو داشته باشی میتونی خوش حال باشی کمی کوتاه بیا ولی چیزایی که خیلی بدات مهم هستن و منطقی می خوایشون رو کنار نذار 

مثلا رو چی مخالفت دارن  بنظرم همینکه ۶۰ درصد خواسته هات رو داشته باشی میتونی خوش حال باشی کمی ...

مثلا من دلم میخاد با پسر اگ حرف میزنم ، به مامانم بگم

ولی منو میکشه

الان یه پسره هس بشدت پسر خوب و موجه هس و همینجور فعلن داریم حرف می‌زنیم،  حالا ی روز یه قرار گزاشته ببینیم همو ، من دلم میخاد به مامانم بگم

هیچ کسی را ندارم به جز مادرم که بهم زنگ میزنه تو روز. هیچ کسی زنگ یا پیام نمیده وباهام حرف نمیزنه و سراغمو نمیگیره. شوهرم تو روز زیاد باهام حرف نمیزنه. شب که میاد زودی تلویزیون را روشن میکنه یا چشمش تو گوشی است. وقتی حرف میزنم باهاش اصلا چشم تو چشم باهام نمیشه و میگه میشنوم. وقتی درست جوابمو نمیده وحرفم را تکرار میکنم میگه چرا اینقدر تکرار میکنی و گاهی هنوز حرفم را کامل نزدم، جواب میده تا ادامه ندم. 

دلم میخواد با یکی حرف بزنم. با مادرم نمیتونم همه حرفهامو بگم. تو گروه دوستام، همیشه احوال پرس بقیه بودم ولی اگر یه مدت پیام ندم کسی سراغی نمیگیره و گاهی تو روز چند بار پیامهای شخصیم را باز میکنم ببینم کسی پیامی داده یا نه ولی برای هیچ کسی مهم نیس که سراغمو بگیره. از همشون خسته شدم و دیگه نمیخوام پیامی بدم 

هیچ کسی را ندارم به جز مادرم که بهم زنگ میزنه تو روز. هیچ کسی زنگ یا پیام نمیده وباهام حرف نمیزنه و ...

پس تو هم آدم تنهایی هستی 

نمیدونم چرا سرنوشت بعضیا اینجوریه 😞 

ولی ناراحت نباش الان اکثر مردم همینن منم خودم با وجود کلی فامیل و آشنا دور و برم هیچ کس رو برای یه درد و دل ساده ندارم

پس تو هم آدم تنهایی هستی  نمیدونم چرا سرنوشت بعضیا اینجوریه 😞

خیلی سخته. حالا اگر شوهرم وقت میذاشت خوب بود، در طول روز کل مکالمه ما با هم شاید 8 دقیقه بشه، که نصف بیشترش حرف های تکراری سلام خوبی چطوری چیزی نمیخوای بخرم اینا است