2777
2789
عنوان

اینا میتونه دلیل حال خوب باشه؟؟!!

29 بازدید | 4 پست

فوق لیسانس دانشگاه دولتی و جز نخبگان ولی فاقد شغل!

ازدواج با عشق (حدود۳سال دوست بودیم مهندس نفته)

خونواده خیلی اروم و بی حاشیه و رابطه گرم با اعضای خونواده

وضع درامد معمولی

زندگی داخل جزیره قشم در غربت!

قیافه نچرال ک همه فک میکنن دماغم عمله یا دندونم ارتودنسی شده و بلیچینگ شدس قدمم ۱۷۱

از ۱۸ سالگی رانندگی کردم و ماشین داشتم و ازدواج کردم ماشینمو فروختم

بقول یک اشنایی مغز گوشی و کامپیوتر و تعمیرات نرم افزازیشون

دارای مدارک مختلف حسابداری و icdl و ...

آشپزماهر😅

بشدت شوخ و سازنده کلیپ های طنز و بازیگری ولی فقط بین آشنا قابل پخشه چون اعتمادبنفس پیج زدن ندارم🤣

و خیلی چیزای دگ

ولی من خیلی احساس پوچی دارم

ما چی بگیم دیگ 

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج با عشق یکی از مهمترین دلیل حال خوبه 🤌🏻 قدرشو بدون من بال بال زدم برای یه زندگی با عشق و نشد 🌱🤍

دعام کنید ❤️ یا امام رضا جانم ، به حق « یا جوادالائمه » برسون همه رو به حاجتشون منه حقیر هم بین اونا انشالله 💚☘️ خدارو قسم میدم به آبروی پاک خانم فاطمه الزهرا هرکس برای حاجتم دعا کرد خداوند اول خودشو حاجت روا کنه انشالله ❤️ ‌‌.           ‌‌                                                                                       « السلام علیک یا ضامن آهو السلام علیک یا غریبا الغربا السلام علیک یا معین الضعفاء و الفقراالسلام علیک السلطان اباالحسن علی بن موسی الرضا »                                                                                                                           « اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْن وَ عَلی عَلَیِ بْن الْحُسَین وَ عَلی اَوْلادِ الْحْسَیْن وَ عَلی اَصحابِ الْحُسَین »