2777
2789

کسی درموردش چیزی میدونه تورو خدا بگبن

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
یک جفت غده بزاقی هستن

خطرناکن

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک جفت غده بزاقی هستن

خواهش میکنم جواب بده 😔

خطرناکن

همه دارن. 

انواع غده ی بزاقی رو ما داریم. یک جفت چون در ناحیه ساب مندیبولار (تحت فکی)  هستن اسمشون غده ساب مندیبولاره.. برای ترشح بزاق 

خود غده که همه دارن. اگ دچار التهاب یا سنگ شده باشه باید برطرف بشه

دوستم برای حل شدن مشکلم دعا کن
همه دارن.  انواع غده ی بزاقی رو ما داریم. یک جفت چون در ناحیه ساب مندیبولار (تحت فکی)  هس ...

تو گوگل چیز دیگه نوشته

از بقیع رو نگاه کردم نداشتن میتونی سونو گرافی مو بخونی برات بفرستم

بفرست ببینم چیه

درخواست دوستی مو قبول کن لینک بفرستم