2777
2789

ما دیشب مهمون داشتیم ماجرا درباره عروس این خانوادست

این خانوم اخرای بهار امسال بچه 4 5 ساله خودشو بخاطر قند خون از دست میده(خودشون ژن چاقی داشتن این بچه هم میگن خیـــــــلی شیرینی و نوشابه میخورده) بچه اینقد شیرین بود که جگر ادم کباب میشد

بعد فوت بچه مادرش هر شب برای 5 ماه وقتی همه میخابن میره قبرستون سر قبر بچش و صبح برمیگرده 

شوهر و خانوادش چون دیدن داره عقلشو از دست میده نمیزارن بره اما باز وقتی همه خابن میره قبرستون(چون خونشون روستاست با قبرستون خیلی فاصله نداره) 

حتی یه شب وقتی میخاسته بره بقیه متوجه میشن و میخان جلوشو بگیرن اما راضی نمیشه و مجبور میشن باهاش برن و کنار قبرا بخابن💀

یه شب خاهر شوهرش بیدار میشه و میبینه نیستش میره بقیه رو بیدار میکنه وقتی بقیه یکم میرن سمت قبرستون میبینن خودش داره میاد 

خانومه میاد میپرسه مگه تو روستا عروسی بوده اینا میگن ن میگه کنار قبر که بودم یه عده زیادی داشتن تو زمینای کشاورزی بدون استراحت میزدن و میرقصیدن چن ساعت اینقد صداشون بلند بود که من سر درد گرفتم و برگشتم😐💀

بعد اون شب دیگه نرفت قبرستون و همون خونه عزاداری میکرد

ماجرای ترسناکی بود اما دلم براش سوخت بیچاره بچه بزرگ و تک پسرش بود سر جوونی بیاد این غم بزرگو تحمل کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری شده ؟ من روزشم میترسم برم

یهو میفته رو زمین دست و پاش به شدت میلرزه و یه سری چیزای دیگه مامانش گفت یادم رفت میگه اینقدر پیش  دعانویس و دکتر و ... بردیمش تا یه کمی بهتر شده 

یهو میفته رو زمین دست و پاش به شدت میلرزه و یه سری چیزای دیگه مامانش گفت یادم رفت میگه اینقدر پیش &n ...

مثل پسر خواهر شوهرم همینطوری میلرزید ۲ماه بیمارستان روانی بستری بود اصلا فرق نکرد تا اینکه بردنش پیش دعا نویس خوب شد اونجا یک کاسه آب میکنن میزان جلوش یک ورد یا دعایی خوندن پسر خواهر شوهرم ۳تا جن میبینه کم کم با خوندن اون دعا جن هارو دیگه داخل کاسه نمی‌بینه و خداروشکر خوب میشه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔
مثل پسر خواهر شوهرم همینطوری میلرزید ۲ماه بیمارستان روانی بستری بود اصلا فرق نکرد تا اینکه بردنش پیش ...

این جریان کاسه آب رو شنیدم یکی از نزدیکانم می‌گفت دعانویس یه ظرف آب گذاشت جلوم یه چیزی عین سر آدم از توش پیدا شد 

چجوری جن زده شده بود؟

نمیدونم مثل اینکه تو تاریکی  بوده و این ۳تا جن خودشونو بهش نشون دادن و ترسیده یعنی از ترس تشنج میکردم سنی هم نداشت فکر کنم ۱۰ سالش بود

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔