2777
2789

درامد کاسبا چطوره همشون بیسوادن؟

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصن یه وضعی داریم افتضاح تازه خونه خریدیم ماشینم نداریم تکون میخوریم از این ور به اونور ۱۵۰ تومن کرایمونه غروب یه گریه ای کردم یه دل سیر نزدیک ۱۰۰ تومن بدهی داریم دارم میمیرم

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
اصن یه وضعی داریم افتضاح تازه خونه خریدیم ماشینم نداریم تکون میخوریم از این ور به اونور ۱۵۰ تومن کرا ...

باز خداروشکر کن خونه داری بعضی با شرایط شما هستند هنوز پول اجاره هم میدن

باز خداروشکر کن خونه داری بعضی با شرایط شما هستند هنوز پول اجاره هم میدن

خدا رو به آبروی حضرت زهرا قسم میدم همه رو از این تنگنای مالی نجات بده

بچه ها میشه این کد بزنید تو بلو حتی اگه نداری هم دانلود کن و تو قسمت کد ،معرف این کد بزن شرایط خیلی بدی دارم NA66ZI
خونتون چند متره چند خریدید .ذوق اونو بکن

۶۵ متر ویلایی ۱و ۲۰۰ اطراف تهران

خداروشکر ولی این همه بدهی کیی میخواد بده کاش خدا راهی پیش پای هممون بذاره

اصن یه وضعی داریم افتضاح تازه خونه خریدیم ماشینم نداریم تکون میخوریم از این ور به اونور ۱۵۰ تومن کرا ...

دقیقا منم شرح حال تو رو دارم

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه