2777
2789

خانمهای مهربونی که دعاهاتون رو خدا میشنوه   بچه قبلم ۶ ماهه بود که پرواز کرد و از دستم رفت.میشه دعا کنید خدا اینی که تازگی گذاشته تو دلم رو حفظ کنه و صحیح و سالم بیاد بغلم؟  

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شالله ک صحیح و سالم بدنیا میاد و بغلش میکنی از ته دلم برات دعا میکنم..واسه منم دعا کن مامان بشم❤️

خدایا دوست مهربونم رو به آرزوش برسون

ان شاء الله عزیزم به حق این روزهای عزیز خدا ی بچه سالم و خوش قدم بهت بده🌹💖

مرسی عزیزم

ممنونم ازت

خیلی اذیت شدم که بچم فوت کرد

خدایا میشه جای خالیش رو پر کنی؟  

از ته قلبم درکت گلم چون خودم مادرم و 7 سال پیش دختر 5 سالمو از دست دادم  اگه الان بود 12 سالش بود 😭

انشالله به حق آقا امام زمان (عج) که این ماه عزیز و مبارک تعلق به ایشون داره فندقتو سالم و به موقع بغل بگیری قشنگم 🤲🤲🤲🤲📿📿📿

حسبی الله و نعم الوکیل ❤️                                         آقایون درخواست دوستی ندهند با تشکر 🙏 

از ته قلبم درکت گلم چون خودم مادرم و 7 سال پیش دختر 5 سالمو از دست دادم  اگه الان بود 12 سالش ب ...

وای خدا

خدا فقط باید صبر بده  

فدات بشم من

بچه میبینم اذیت میشم

کاش خدا دلمو نشکونه