2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب همین حا هم تاپیکای این ندلی هست ک خانم میگه شوهرم هنوز عشق قبلیشو دوس داره 

ولی خب هستن هم ک با ازدواج قبلی فراموششون میشه انگار ی حس وابستگی و کمبود داشتن ک با ازدواج بای. خانم پر میشه و پروندش بسته میشه

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

نه بابا برای مردا کلا عشق تعریف نشده 🤣

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

والا من یه بار اومدم میف شوهرمو مرتب منم دیدم یه ف….ا…لگرفته بود از این فالهایی که دخترا تو مدرسه میگرفتن اسم من بود اسم عشق سابقشم بود کنار اسم من نوشته بود دوستش داری ولی نمیسازید 

کنار اسم اون نوشته شده بود عاشقش هستی