2777
2789
عنوان

مسافرت همسرم با دوست دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 5426 بازدید | 124 پست
به چه بهونه ای؟  بهش بفهمونم که از گذشتش خبر دارم؟

اصلا از حالت ضعف نرو جلو که کم کم و یواش یواش بگی به در بگی دیوار بشنوه 

عملا بزن تو روش و بهش بگو با ناراحتی و غصبانیت که فکر نکنه کارش اشکالی نداشته 

میدونی چرا چون دختره دوست داشته شل بگیری اگر دختره برگشت اینم میره با اون 

مگه میشه تا ۳۲ سالگی دوست دختر نداشته باشه  پیغمبر که نبوده

الان میان میریزن سرت که شوهر من قدیس بوده.

تو تمام تاپیکا هم هستن و میگن مردای  دور و بر شما اینطورین فامیل ما همه مقدسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخرین چتشون برای یک هفته قبل اشنایی بود 4 ماه اشنایی بود بعد عقد کردیم  من دوست پسر نداشتم در ...

زمانش خیلیییی کم بودهههه

احتمال اینکه هنوز تو ذهنش تورو با اون مقایسه هست

ولی اینکه سریع عقدت کرده اوکیه چون دیگه نمیخواسته کسیو از دست بده

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
🚶🏼‍♀️نه چیزی نگفت بهم هیچ وقت  همیشه جوری وانمود می‌کرد و حرف می‌زد که انگار قبل من به کسی ن ...

این داره تو وجود تو دنبال عشق قبلیش میگرده

اگه موقع رابطه اشتباهی با اسم اون صدات کنه چی؟؟؟

چرا مشاوره نمیری؟؟

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
به چه بهونه ای؟  بهش بفهمونم که از گذشتش خبر دارم؟

نه این کار نکن بهش نگو بزار فکر کنه نمی دومی چون بعد روش تو روت باز میشه میاد از خاطرات عاشقانش بهت میگه تو تاپیک ها اینجا این مورد زیاد دیدم یه جورایی مرده میاد به زنش میگه از عشقش زنش باهاش همدردی کنه نزار همچین اتفاقی بیفته 

چرا بعضیا میگن مهم نیست!!! اگه عاشق اون بوده چرا اومده با استارتر ازدواج کرده!! چرا عکسا و چتارو نگه ...

چه عاشقی بابا بزرگش میکنین مردها به همه زن ها جملات عاشقانه میگن التماس میکنن.حتی همزمان میتونن به چند نفر از این حرفا بگن .بعدشم الان اسی چیکار کنه به خاطر گذشته ایی ک بهش ربطی نداره جداشه 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
چجوری بخشیدیش اخه

اخه مشاور گف معمولا اولین خیانت روببخشی بهتره 

بعدم‌خودش خیلی التماس وگریه کرد ک‌ جبران می‌کنه وهمینطورم کرد 

خیانتش مجازی ودرحده تماس وچت بود خداروشکر میکنم که بازم جنسی نبود.وگرنه باهاش کنار نمیومدم 

بازم خیانت خیانته .اونم نباید یه مرد تاهل انجام بده

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
من هیچوقت نمیتونم ببخشم چون تااخرعمرم یادم میمونه اصلا نمیتونمممم

درسته.هیچکس نمیتونه فراموش کنه 

من الان یکسال داره میگذره ولی بازم نمیتونم اعتماد کنم بهش.

هنوز از پیاماش اسکرین شات وویس هاشونو دارم ولی خودش خبرنداره 

هروزامکان نداره یادش میوفتم وجیگرم آتیش نگیره ولی خوبهترین راه حل اینه دیگه یادش نندازم تاازم سرد نشه😪

مخالف نظرمی ریپ نزن و بی ادبی وتوهین نکن که حوصلتو‌ندارم😒وکاریری هم ک جوابشو ندادم یعنی باهاش حال نمیکنم🦦.👈من نه اهل فوش دادنم نه حوصله بحث دارم وهم از بی ادبی بیزارم  .اومدنم ب اینجا صرفا فقط برای اینکه ذهنمو کمتر درگیر مشکلام کنم و دوس دارم بیشتراینجا بابقیه دوستان بگم‌وبخندم .پس اگه شوخی کردموتو بد برداشت کردی،بدون اون مشکل توعه😊
اینجوری فقط تواذیت میشی اون عین خیالش نیست

🥲می‌دونم ولی اوایل ازدواجمون من خیلی باهاش بدرفتاری میکردم 

یکی از علتهای اینکه خاست خودشو سرگرم کنه و بره سراغ رابطه ومحبت از جنس مخالف همین بی محلیای من وفشارای خانوادگیش بود 

الان خیلی نسبت ب قبل وابستم شده وباهام خوب شده 

خو منم یادگرفتم چجوری باهاش برخوردکنم

مشاوره به چه بهونه ای؟  نمیخوام به روش بیارم اخه

اصلا بحث این نیست توی تو دنبال نفر قبلی بگرده 

فقط چون فاصله ی رابطتتون کم بوده طبق عادت ممکنه تورو به اسم اون صدا کنه 

والا منم از ادم قبلی زندگی حالم بهم میخورد ولی طبق عادت چند بار همسرمو به اون اسم صدا زدم 

مثلا من داشتم توی همسرم دنبال اون میگشتم ؟ 

خودم که میدونم نه 

فقط طبق عادته ، پیش میاد ، ادمیم دیگه ، خطای مغزمونه 

اصلا خودتو اذیت نکن

ما تغییر نمیکنیم  منتهی به عده خانون تازگیا یاد گرفتن مردا رو سرکیسه کنن شما اونا رو دارید میگی ...

خواستی با یکی ازدواج کنی این حرفارو جلوش نزن که مجوز تنوع طلبیشو داده باشی 

اینکه مردامون تنوع طلبن ، بخاطر همین تربیت اجتماعیه که همه همین چیزارو تکرار میکنن و این جوری بار میان 

واسه همین تربیت اجتماعیه که تنوع طلبی توی خانوما الان خیلی بیشتر شده 

اگه تنوع طلبی صرفا یه چیز هورمونال بود نباید تو مرور زمان توی زنا بیشتر میشد .. 

اصلا اینجوری نیست که هر مردی متعهده به زنش دلش میخواد بره با بقیه ولی چون ادم با اخلاقیه نمیره و خودشو کنترل میکنه 

هستن مردایی که ذاتا وقتی یکیو دوست دارن ، دیگه اصلا به چششون نمیاد زن دیگه ای و اصلا توجه ندارن به زنای دیگه

خواستی با یکی ازدواج کنی این حرفارو جلوش نزن که مجوز تنوع طلبیشو داده باشی  اینکه مردامون تنوع ...

آره درسته منکه تحقیق نکردم 

نظر خودمو گفتم و الان ک فکر میکنم درسته این حرفا باعث وقیح شدن مردا میشه

در کل منظورم این بود عشق خانوما خیلی پاک تره حداقل من ک تو اطرافم اینطور دیدم