2777
2789
عنوان

دیدین کسی تقاص پس بده ؟؟؟

138 بازدید | 2 پست

من صدمو برا زندگیم گذاشتم ولی همسرم هیچ تلاشی نمی‌کرد هر وقت حوصلش سر می‌رفت مارو می‌فرستاد خونه پدرم چنماه ک بره خانم بیاره خونه و چت و پیامک؛ بدون اجازه ک نمی‌داشت برم بیرون  شکاک بود خاله زنک بود خودشیفته بود مدام از بقیه ب ویژه خودم  ایراد می‌گرفت پدری نکرد برا بچم منو بیچاره کرد من بهترین معدل رو روداشتم ولی بزور نذاشت ادامه تحصیل بدم نمی‌داشت کلاس برم حتی فقط به امید این زندم ک خدا یکی مثل خودش نصیبش کنه هر طوری ک تو زندگی با من بوده همون‌جوری نصیبش کنه ولی باز میگم پدرش خیلی حق رو ناحق کرد ولی صحیح و سلامت می‌چرخه اینم هیچیش نمیشه 

اکانتم مثل دفتر خاطراتم میمونه برام تا اگر بعد از جدایی ذره ای عذاب وجدان گرفتم بخاطر آینده ی بچم یه سر به اینجا بزنم بهم یادآوری بشه ک من از هیچ تلاشی برای اصلاح و حفظ این زندگی دریغ نکردم و بازهم بهم یاد آوری بشه ک خیروصلاح و آرامش بچم در جدایی بود و من چاره ای نداشتم و با جدایی هممون خوشبخت تر از قبل شدیم خوشحال میشم اگر تاپیکام خسته کننده و تکراری بودن ردبشید ازش و بسیار ممنون میشم اگر کامنت بزارین و من از نظرات ارزشمندتون استفاده کنم و بهم لطف میکنید اگر دعام کنید...🤎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.