2777
2789

وای خدا تو اتاق بودم کسیم تو نبود ولی خب بابام بود چون خیلی گوشه بود منم عجله ای تو اتاق اومده بودم ندیدمش بعد داشتم به این فکر میکردم که دوره ق*ا*ع*د*گ*ی*م تموم شده دیگه الان برم حموم نمیدونستم بابام تو اتاقهههه بابامم با لحنی که انگار نفهمیده و یجورایی هم داره میگه چرا به من میگی گفت چی میگی بابا ولی خب قشنگ فهمیدم که فهمیده

اصن روم نمیشه از تو حموم بیام بیرون دلم میخاد تا ابد اینحا بمونم چرا ما باید همچین طبیعتی داشته باشیم که باید تا آخر عمرمون بخاطرش خجالت زده باشیم؟ این عدالته واقعا؟ اصن نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده😭💔

پریود خجالت نداره خودت داری خودتو اذیت میکنی

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشیتو بردی حموم؟ 🫤🙄🫣

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401