2777
2789
عنوان

مدیریت خانه و خانواده👩‍🔧

97 بازدید | 7 پست

اگر شما هم فکر میکنید که قسمت زیادی از زمانتان صرف امور غیر ضروری می شود و نمیتوانید مدیریت خانه را در دست بگیرید، باید تغییراتی در نحوه مدیریتان ایجاد کنید.

۱_ تهیه لیست انجام کارها در شب قبل

با تهیه لیست انجام کار های روزانه در شب قبل می توانید روز بعد کار های خود را با نظم بیشتری به انجام برسانید، زیرا می دانید که چه کاری باید انجام دهید، بدون این که نیاز به فکر کردن داشته باشید و در نتیجه خیلی راحت صبحانه آماده می کنید و بچه ها را به مدرسه می فرستید و شروع به کار خودتان می کنید.

حداقل باید پنج کار مهم را در لیست نام گذاری کنید و سریع به شروع آن ها بپردازید.

۲_ قبل از فرزندتان از خواب بیدار شوید

بله! اگر قبل از فرزندان تان از خواب بیدار شوید؛ می توانید امور شخصی و امور خانه را بهتر انجام دهید و در نتیجه همه چیز آماده است. به عنوان مثال حداقل باید 10 الی 20 دقیقه قبل از فرزندان تان بیدار شوید. اگر بیشتر کار دارید، می توانید نیم ساعت تا یک ساعت قبل از آن ها بیدار باشید تا همه چیز با نظم بیشتری پیش برود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳_ توانایی ها و قابلیت های خود را رشد دهید

رشته ورزشی، تحصیلی یا هنری که به آن علاقه دارید دنبال کنید. می توانید در خانه و به صورت آنلاین ویدئوهای آموزشی را دنبال کنید.

۴_زمانی را با خداوند خلوت کنید

اهمیت سکوت و صحبت با خداوند به صورت روزانه را فراموش نکنید. شما باید به خودتان یادآوری کنید که اقدامات مهمی در پیش دارید. باید بدانید که دعا کردن به شدت حال شما را خوب می کند. پس حتماً چند دقیقه را با خداوند خلوت کنید تا حال تان بهتر شود و انرژی مثبت بگیرید.

۵_صبحانه خوب بخورید

روز هایی هستند که شما تا 10 صبح صبحانه نخورده اید اما صبحانه نخوردن انرژی شما را از بین می برد. پس سعی کنید که خوب صبحانه بخورید؛ البته صبحانه مقوی که بتواند انرژی شما را تامین کند. حتما 15 الی 20 دقیقه در روز را صرف خوردن صبحانه کنید.

۶_ به تکنولوژی نه بگوئید

بله بسیار وسوسه کننده است که بخواهید به سراغ تکنولوژی بروید و گوشی موبایل، لپ تاپ و تبلت خود را بردارید و بعد از این که بیدار می شوید، با آن ها کار کنید اما انجام این کار وقت شما را هدر می دهد. بهتر است که به وسوسه خود غلبه کنید و به تکنولوژی نه بگویید. وارد شبکه های اجتماعی نشوید و تا جایی که می توانید به کار های مهم دیگر بپردازید. اصلا می توانید گوشی موبایل خود را در اتاق دیگر قرار دهید یا حتی آن را خاموش کنید.

۷_ یک روال همیشگی برای خرید در نظر بگیرید

خرید بخش مهمی از امور منزل است، مشخص کنید که خرید خواربار در چه زمانی انجام داده و چه مقدار هزینه برای آن صرف کنید. دانستن زمان انجام خرید ماهانه استرس همه را به حداقل می رساند و مدیریت موجودی و هزینه ها را آسان تر می کند.