2777
2789
امروز حرکات بچم به قوی گیه دیروز نیس اثر همونه؟
بچه ها میشه برای سلامتی بچم یه صلوات بفرستین به وقت و سالم بدنیا بیاد؟
به قوت دیروز قوی گی چیه؟ آمپول ونوفر برای کمخونی؟یعنی انقدر کمخونی؟مامان من دیالیز میشد دوتا ونوفر زد تبدیل به فرفره شد

دخترم، تو بهترین هدیه خدایی. تو شوق زندگی بهم دادی. تو روزایی که منتظر معجزه بودم، خدا تو رو تو دامنم گذاشت تا با هم شکرش کنیم. دخترم، من و بابایی برای اومدنت ، نگاهات، حرف زدنت، پا گرفتنت، فارغ التحصیل شدنت، و حتی عروس و مامان شدنت لحظه شماری میکنیم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

31 هفته و 5 روز گلم ، امروز اینطوری شده دیروز عصر اون آمپولا زدم البته با سرم ولی خب امروزم حرکت داره ولی مثل روزای قبل که میخواس پهلوما سوراخ کنه نیس
نگران نباش.من که البته حرکت حس نکردم هنوز.ولی از هر خانم بارداری بپرسی بهت میگه که حرکات بچه یه روزایی کمه یه روزایی زیاد

دخترم، تو بهترین هدیه خدایی. تو شوق زندگی بهم دادی. تو روزایی که منتظر معجزه بودم، خدا تو رو تو دامنم گذاشت تا با هم شکرش کنیم. دخترم، من و بابایی برای اومدنت ، نگاهات، حرف زدنت، پا گرفتنت، فارغ التحصیل شدنت، و حتی عروس و مامان شدنت لحظه شماری میکنیم.

اگه دیدم تا فردا بهتر نشد میرم چون 5 تا حرکت تو یه ساعت رو داره ولی انگار بمیرم بیحاله، خدا رحمم کنه آدم از دست این دکترا بخدا روانی میشه، کاش زودتر بگذره این 8 هفته
به قوت دیروز قوی گی چیه؟ آمپول ونوفر برای کمخونی؟یعنی انقدر کمخونی؟مامان من دیالیز میشد دوتا ونوفر ز ...

یعنی چی؟؟؟حال مامانت چطور شد بعد زدن آمپول ونوفر؟؟

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد

عزیزم میگم آمپول آهن زدی خطری یا عوارضی نداشته برات من تالاسمی دارم بعد هموگلوبین 8 بود دکتر برام آمپول آهن نوشته بزنم تو سرم بعد گفته که نباید نور بهش بخوره تو پاکت بود من در پاکت باز کردم نگاهش کردم در نیاوردم یا دستش نزدم