2777
2789

کتاب خرسی که میخواست خرس باقی بماند  نوشته یورگ اشنایدر اگه اشتباه نکنم. برای بچه ها نوشته شده . زمانی کلی کتاب فلسفی می‌خوندم . با خواندن این کتاب و عکس های زیبای اون ، احساس می کنم می‌دونم  دنبال چی هستم . هرچند نمیشه . کتاب در واقع ساده ولی عمقی بسیار عمیق داره . تازگی ها چقدر با اون خرسه احساس نزدیکی شخصیتی دارم . تو نت هست یک دقیقه بخونید و تامل کنید و ببینید که در زندگی با وجود اینکه همه چیز رو داریم ، چه چیز ساده و اساسی رو از دست دادیم.

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.

نمیدونم این کتابا دقیقا چه سبکی ان

کوتاه و به ظاهر ساده ولی پر از مفهوم

کتاب پاندای بزرگ و اژدهای کوچک هم همین سبکه

هر چند خیلی هم جملات مفهومی نداره اما به نسبت حجم کمش خوبه

کاربری من و دوستم👭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینو خوندم خیلی قشنگ بود

آره قشنگ بود

قبلا میخواستم یه کتاب با همچین سبکی بنویسم

تصاویرشم دوست داشتم به نظرم کتابی که تصویر هم داره بهتر میتونه مخاطب و جذب موضوع کنه

کاربری من و دوستم👭

آره قشنگ بود قبلا میخواستم یه کتاب با همچین سبکی بنویسم تصاویرشم دوست داشتم به نظرم کتابی که تصویر ...

عکس آخر که خرس نشسته و جلو غار ، چیزی رو فراموش کرده ، تشخیص رو بر عهده خواننده کتاب گذاشته . چیزی که فراموش کرده خواب زمستانی بود. 

زندگی ما انسان ها . این زیباترین عکسشه

من هستم   ؟!نه ولی  من بودم     دیگه نمیتونم باشم . وقتی رفتم ، فراموشم کنید .اسمم هم نیارید. خودم عکس هامو سوزوندم . خودمو قبلا نابود کردم که عذاب نکشم. فقط موقع دفنم سر و صدا نکنید . کسی رو خبر نکنید ؛ بزارید راحت بخوابم . در آرامش . خستم.