2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم😭

مرگ عزیزان سخته

از مردن خودمم میترسم

شب موقع خواب حس ترس مردن میاد سراغم نمیذاره بخوابم

بعضی وقتا هم خواب میبینم دارم میمیرم

یه حال بدی هس

با تمام توانم سعی میکنم از خواب بیدار شم ولی نمیشع

خانه شماره 12 میدان گریمولد

منم بعضی وقتا همش فکر میکنم به ته خط رسیدم گاهی با خودم میگم فوقش دو سه سال دیگه بیشتر زنده نیستم خیلی نا امیدم

کشش ندارم خوب بودنمو اثبات کنم ترجیح میدم برن تجربه کنن و برگردن 😏(تیکه های خاص)
منم😭 مرگ عزیزان سخته از مردن خودمم میترسم شب موقع خواب حس ترس مردن میاد سراغم نمیذاره بخوابم بع ...

اون بختکه روت میفته

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟احساس تنهایی میکنم ، ولی همینجاست که دارم قوی میشم چون دارم یاد میگیرم تکیه گاهم فقط خودمم!و خودم! و دیگه هیچ احدی نمیتونه من و زمین بزنه!