2777
2789
شاید بگین اولش ادم باید این تفاوتا رو ببینه ولی خوب بعضی چیزا رو تا ازدواج نکنی نمیفهمی.مثلا الان پدر شوهر من فکر میکنه اگه 10 تومن عیدی به کسی بده یعنی خیلی عیدی داده .اگه تو مهمونی یه کم غذا زیاد باشه میگه اسراف شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه پدر و مادر من اینطوری بودن مادرم فوق العاده نسبت به پدرم بالا بود و مادرم خیلی اذیت شد
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
محل نمیدم کار خودمو میکنم به من چه اونا چه مدلی هستن چرا اونا سعی نکنن مثل من باشم چرا پن باید عوض بشم؟!!! هیچچچچ عوض نمیسم بدترشم میکنم.موسی به دین خود عیسی به دبن خود. فقط سعی میکنم دور باشم که این تفاوت ها به رفتارها لطمه وارد نکنه
مثل قوم شوهر منن که. ببین من که بیچاره شدم رفت، شما مواظب باش مثل من نشی.
دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
نه عزیزم جدا نشدن ، قبلا که یکم فرق میکرد و باید رفت و امد میکردن خیلی خجالت میکشید جلوی خانواده ی خودش ولی بعد از چند سال خیلی رابطشو کم کرد با خیلی هاشونم قطع رابطه س . اما مقصر خودشون بودن چون دعوایی و قهر قهرو هستن. البته سطح کلاسشونم یکم اومد بالا
میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستید و از ته قلب پاکتون دعا کنید؟ البته اگر دوس داشتید 😊
ما بااینکه فامیلیم اما ازنظر اخلاق و طرز رفتار خیلی باهم فرق داریم.همیشه سعی میکنم تو موقعیتهای مختلف اعتقادات درست رو به شوهرم گوشزد کنم.مثلاخونواده اش خیلی اهل سرک کشیدن توزندگی و کاردیگرانن.حتی وقتی پیششون باشی تلفن زنگ بخوره باید جواب بدی.برای همین وقتی راجع به کسی یاچیزی ازم سوال کنن که بوی فضولی بده یا میگم خبرندارم یا میگم نمیدونم من این چیزا رو نمیپرسم.وااای چقدر ازاین اخلاقشون بدم میاااا
رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذُرّیَّهً طَیِّبه اِنَّکَ سَمیعُ الدُعا رَبِّ  لا تَذِرنی فَرداً وَ اَنتَ خَیرُالوارِثینبگو آآآمییین
هر وقت میریم خونشون توقع دارن ساعت 7 صبح بیدار شیم صبحانه بخوریم .خوب بابا تعصیلاته دلمون میخواد بخوابیم .میان این قدر سر و صدا میکنن که ما بیدار شیم.تو عید رفتیم خونه خالش که شوهرش فوت شده .بعد به زور ما رو بردن خونه عموش.اونجا همه عموها و عمه ها بودن.به زور ما رو مجبور کردن فوری راه بیفتبم از این خونه به خونه بقیه عید دیدنی.خوب بابا ما که الان همه رو دیدیم.همشون هم سریع رفتن خونشون که ما بریم عید دیدنشون