2777
2789
عنوان

جنین سقط شد ......

165 بازدید | 8 پست

دیروز رفتم بیمارستان ب قسط کورتاژ، ولی سونو دادم دیدم نوشته ساک حاملگی واضح رویت نگردید ب دکترم فرستادم عکسشو گفت اره افتاده فقط 3سانت لخته خون مونده، از امروز صبح هم فقط دلپیچه دارم ی کم خون ریزی مث پریودی و خیلی کمتر، اما لخته خون نمیفته، چیکارکنم زودتر بیفته راحت شم

اینم بگم برااونایی ک نمیدونن جنین رشد متوقف داشت تو 6هفته مونده بود باید سقط میشد 

لطفا راهنماییم کنین

یه خانواده سه نفره🍭🍁👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم چقد بدمتاسفم💔🥲قرص دارو ندادبهت؟منم اینجور شدم یکمم بقایا مونده بود با پریود بعدیم دفع شد

خطرناک نیس بمونه؟؟؟  چرا آزمایش خونم داده بودم ک جوابشو بگیرم ببرم ب دکترشون نشون بدم ک مطمعن شن افتاده یا برام کاری کنن، ولی من ب دکتر خودم فرستادم تایید کرد دیگ نموندم بیمارستان بقیه الله هم رفته بودم  

خطرناک نیس بمونه؟؟؟  چرا آزمایش خونم داده بودم ک جوابشو بگیرم ببرم ب دکترشون نشون بدم ک مطمعن ش ...

خیلی بزرگه یا کمه؟نه گلم از من کم بود پریودشدم رفتم دکتر گف دفع شذه 

﮼هیچۍواسم‌مثلِ‌توقشنگ‌نیست دلبر!♥️👩‍❤️‍👨
خیلی بزرگه یا کمه؟نه گلم از من کم بود پریودشدم رفتم دکتر گف دفع شذه 

3 سانت لخته خون 

خون ریزی هم خیییییلی کم دارم ینی خون ریزیم قط میشه اگه لخته هم نیفته؟؟؟  من میگم تا نیفته خون ریزیم بند نمیاد، همش ب کنار دلپیچمو چیکارکنم نمیزاره از جام بلند شم 

3 سانت لخته خون  خون ریزی هم خیییییلی کم دارم ینی خون ریزیم قط میشه اگه لخته هم نیفته؟؟؟   ...

چنوخته سقط کردی الان دقیقا؟

چنوخته سقط کردی الان دقیقا؟

3 روز لخته خون شدید گرفت ینی لخته خون میومد اندازه نصف کف دست و شایدم گنده تر تا اینکه دیروز دلپیچم شدید شد رفتم بیمارستان سونو دادم بین سونو رفتم سرویس دوتا کوچولو لخته اومد و دردم تموم شد تااینکه امروز صب تا بلند شم باز دلپیچه گرفتم تو این 3 روزم شبا حالم خوب بود صب تا غروب اینجوری میشم 

3 روز لخته خون شدید گرفت ینی لخته خون میومد اندازه نصف کف دست و شایدم گنده تر تا اینکه دیروز دلپیچم ...

تا دو هفته خونریزی ادامه داره اگ دفع نشد میزارن پریود شی اگ با پریود دفع نشد کورتاژ میشی انشالله ک دفع شه سختی نکشی