2777
2789

نظرتون چیه ‌؟؟؟ 

اما چندتا چالش دارم، 

1.ایا آیفون 15 رجیستر میشه؟؟؟ 

2.کدوم بانک بابت اون مبلغ، بهم وام میده؟ 

3.مردم چی میگن؟

++من کاری به امکاناتش ندارم، فقط یه چیز برام مهمه. دوربین. کلا من به نجوم و دوربین دوچشمی و عکاسی علاقه دارم. بقیه اش برام مهم نیست. 

تعداد رای : 14
نظرسنجی
آره. 99% موافقم
7
50%
گزینه 1
0
0%
گزینه 2
1
7%
گزینه 3
6
42%
ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۳بگیر خیالت راحته از نظر انتن و همه چیش

نظر مردمم مهم نیست اگه خیلی بلدن یه فکری به حال زندگی خودشون کنن، اگه با این پول میتونی کار واجب تر برای زندگیت انجام بدی نخر اگه نه بخر حال کن

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)

از نظر من کارت دلیل منطقی نداره اگه عکاسی دوست داری دوربین بگیر 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

به نجوم علاقه داری باید سامسونگ s 24 یا ۲۳ بخری ؛

من هر دوش داشتم الانم s23 سامسونگ دارم یه سال بیشتره... کاری به چ.س کلاس و تعصبات ندارم ؛ آیفون تو امکانات و دسترسی راحت، دوربین ، رابط کاربری و... خلاصه همه چی (مخصوصا تو ایران) به گرد پای سامسونگ هم نمیرسه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

من حاضر نیستم واسه آیفون وام بگیرم 

البته این نظر شخصیه منه

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من که یکی از اون مردم باشم میگم خدا واجب کرده؟

سلام. خوبین؟ 

اونروزی داشتم تمام آرشیوم رو از همون اول نگاه میکردم.. شما از اول بودین، یادتونه با اکانت بچه مردم بهتون گفته بودم سلبریتی هستین، هنوز نظرم همونه. 

نه، خدا که واجب نکرده. منتها برام سوال شده بود گفتم تاپیک بزنم، نظر کاربرا رو بپرسم ببینم نظرشون چیه؟؟؟ 

من حاضر نیستم واسه آیفون وام بگیرم  البته این نظر شخصیه منه

سلام. 

درست، ممنونم از نظر ارزشمندتون 🌹🙏

به نجوم علاقه داری باید سامسونگ s 24 یا ۲۳ بخری ؛ من هر دوش داشتم الانم s23 سامسونگ دارم یه سال بیش ...

سلام. جدا؟؟ 

من چون یه دوربین قدیمی زنیت داشتم که اون لنزش قابل عوض کردن بودم میدیدم این خبرنگارا کنار زمین هستن یه دوربین دارن که طول لنزش نیم متره، به اونا علاقه مند شدم

یه کلیپ هم دیده بودم که به خود S23 میشه از این لنزها وصل کردن، واقعا برام جالب بودش. نظر شما، بازم منو به اون S23, کنجکاو تر کرد. ممنوون 🌹🙏

سلام. خوبین؟  اونروزی داشتم تمام آرشیوم رو از همون اول نگاه میکردم.. شما از اول بودین، یادتونه ...

سلام ممنون 

نه یادم نیست ، ولی جالب بود!! برای چی این نظرو دارید؟

منم نظرمو گفتم