2777
2789
آخه این میگه زرده ی تخم مرغ ها فلان شده

حالا یهو میبینی جنسای با کیفبت و قیمت خوب هم دارنا نمیشه گفت همه جنساشون اینه ولی کلک زیاد دارن

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
احتمالا مغازه داره 🤣🤣 وگرنه مایع ظرف شویی از هر دو طرف گرفتم هیچ فرقی ندارن فقط قیمت فروشگاه ارزو ...

پدر من یه مغازه کوچیک راه انداخته تو روستا

چون مسافت زیاده و اونجا فروش زیاد نیست برای همه نوع محصول یه سری محصولات مثل کیک و آبمیوه و آدامس و پفک و بستنی و اینا رو عمده میخره اما بعضیا مثل مایع ظرفشویی ، مایع دستشویی ، نوار بهداشتی ، روغن ، چای و.. فروششون کمه و معمولا از افق کوروش میخره میبره، مثلا قیمت مصرف کننده ۶۰ تومنه برا روغن با تخفیف میخره ۵۲ ، میبره روستا میده همون ۶۰

بخواد ۱۲ تاشو عمده بخره دونه‌ای ۵۰ هست مثلا قیمت تولید کننده. ک چون تک میخره افق کوروش براش ب صرفه تره.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یهو میبینی جنسای با کیفبت و قیمت خوب هم دارنا نمیشه گفت همه جنساشون اینه ولی کلک زیاد دارن

کلک که ۱۰۰٪ دارن

ولی تخم مرغش رو نتونستم قبول کنم

اما قیمتاشون همه ش حقه ست

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
پدر من یه مغازه کوچیک راه انداخته تو روستا چون مسافت زیاده و اونجا فروش زیاد نیست برای همه نوع محصو ...

خب برای مصرف کننده که دسترسی به فروشگاه داره خرید از فروشگاه بهتره،ایشون میفرمایند فروشگاه زنجیره ای ها همون محصول مغازه رو بی کیفیت ارزه می‌کنه😶این عجیب بود 

خب برای مصرف کننده که دسترسی به فروشگاه داره خرید از فروشگاه بهتره،ایشون میفرمایند فروشگاه زنجیره ای ...

متوجهم عزیزم

کلی گفتم ک یعنی اینطور ک ایشون میگن نیست ک بی کیفیت تر یا گرون تر باشه.

همیشه وقتی خریدم دیدم قیمت خرید از سر جلد کمتر بوده ، قیمت سر جلدشم با سوپری یکی بوده.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

چون هوش شما یکم کمتره کنایه متوجه نمیشید

خب هوش شما که بر عکس ادب تون ، زیاده

میتونین از اون فروشگاه ها خرید نکنین

کسی چاقو زیر گلوی آدمای باهوش نذاشته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻