2777
2789
عنوان

بیاید از سیاست های زنونتون بگید

248 بازدید | 20 پست

من خیلی بی سیاستم لوندی بلد نیستم با سیاست نمیتونم حرفمو به کرسی بشونم همش لج میکنم غر میزنم قهر میکنم گریه میکنم میدونم نباید کنما ولی میکنم مثلا دوست دارم شوهرم همش پیشم باشه ولی سیاستشو ندارم لحظه های دونفرمونو زیاد کنم کمک کنید تجربه هاتونو‌بگید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم سیاسته یا ن ولی شوهرم هرچی حتی با عصبانیت بگه انجام بده میگم‌چشم چشم حتما 

آرومش میکنم بعد کار خودمو میکنم معمولا با این روش ۹۰ درصد کار خودمو میکنم و اون هیچی نمیگه 

زبان عشقشو باید یاد بگیری.

زبون عشق شوهر من غذای حاضر، خونه ی مرتب، همسر مرتب و خوش اخلاقه.

اینا رو رعایت کنم هرچی بگم میگه باشه.

کانال مینی‌مال نویسی هام در تل: https://t.me/wayafzood

وقتی از سرکار میاد هیچ وقت ی حرف ناراحت کننده رو بهش نمیگم همیشه بوسش میکنم میارمش خونه و غذا ک خورد میوه خورد سیر شد ی حرفی رو با لوسی تمام میگم  ک راضی بشه بعش میگه باچه باچه آروم و دهنشو تکون میدم با دستم بعد میگم باچه   

بعدبوسش میکنم میگم ملسی ک قبول کردی 

زبان عشقشو باید یاد بگیری. زبون عشق شوهر من غذای حاضر، خونه ی مرتب، همسر مرتب و خوش اخلاقه. اینا ر ...

از کجا بفهمم اون همش خوشش میاد بشینه قلیون بکشه یا بخابه و بره خونه مامانش اینا با اینکه خونه خالیه ولی همش میخاد بریم اونجا هرکدومم اعتراض کنم ناراحتی میکنه و منم اینجا تنهام خانوادم نیستن دوستی ندارم

فقط میدونم گوشه لبتوگازبگیری

آخ آخ معجزه می‌کنه 😂

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری