2789
عنوان

سونو جنین

131 بازدید | 12 پست

سلام خانما

من دوهفته پیش سونو شدم شش هفته و یک روز بودم 

الان بعد دوهفته رفتم سونو دادم میگه شده شش هفته و شش روز 

قلبش تشکیل نشده 

به نظرتون چیکار کنم 

میگه هماتوم دارم الآنم لک بینی دارم چیکار کنم یعنی امیدی هست 

صبر کن اگ قسمت نباشه خودش میفته فعلا چیزای مقوی بخور سوره نور و قلم هم بخون خدا بزرگه

یک طرف روزه داری با دهان خشک طرف دیگر متجاوزان اپستین با شکمی پر از گوشت انسان...اینکه از یه کشور استعمارگر با سابقه تجاوزچند سال یکبار ب کشور های مختلف توقع داشتید بیاد بزنه هزینه کنه بخاطر آزادی شما مو به تن آدم سیخ میشه از هوش و افکارتون اگر آزادی غرب باعث زجه زدن دخترامون زیر دست کفتار های متجاوز چشم و دل سیر میشه لعنت به این آزادی...آزادی که به تهدید بمب اتم و تهدید تصرف کشور و جزیره هامون رسید ...چه دوستای خوبی دارید !

خودش چیزی نگفت؟رشدش کم بود

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کیسه زرده تشکیل شده ؟

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

هر چقدر دیر تر قلب تشکیل بشه هوش بیشتر 

نمی خواهم ناراحتتون کنم ولی یکی از آشنایان موقع بارداری لکه بینی داشتن ولی متوجه شدن بچشون رو از دست داده

یه دهه شصتی جذاب!..  

اره بچه هم هست  فقط 12 بهمن رفتم شش هفته بود  امروز 28 رفتم میگه شش هفته پنج روز قلبم تش ...

عزیزم اواین چیزی که از جنین تشکیل بشه همون قلبشه .

متوجه نمیشم چه جوری میگی بچه هست قلبش نیست .

اگه کیسه زرده تشکیل شده تو این چند وقت امیدی هست به تشکیل قلب.ممکنه جنینت ریز باشه تشخیص ندن .

واسه لکه بینی هم استراحت کن

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

عزیزم اواین چیزی که از جنین تشکیل بشه همون قلبشه . متوجه نمیشم چه جوری میگی بچه هست قلبش نیست . اگ ...

بله کیسه زرده هست اما دوهفته پیش شش هفته بود 

الآن بعد از دوهفته رفتم سونو میگه شش هفته و پنج روز شدی 

بله کیسه زرده هست اما دوهفته پیش شش هفته بود  الآن بعد از دوهفته رفتم سونو میگه شش هفته و پنج ...

رشدش کم بوده خب .استراحت کن .به  و خرما زیاد بخور .

انشاءالله که خیره براتون

بله کیسه زرده هست اما دوهفته پیش شش هفته بود  الآن بعد از دوهفته رفتم سونو میگه شش هفته و پنج ...

این یعنی جنین رشد نکرده یا رشد کندی داشته

امیدت نا امید نشه توکلت ب خدا🌱

ولی من بارداری قبلی همینجوری شده بودم و تو ۹ هفته جنین ۷ هفته مونده بود و رشد نکرده بود 

به لکه بینی افتادم در نهایت سقط شد