2777
2789
عنوان

اکسم پیام داده

| مشاهده متن کامل بحث + 645 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمونه دیگه ,تازه قدرتو دونسته  مطمئن باش تنها شده که یادت افتاده😑🤦‍♀️

نمیدونم حس میکنم طرف قبلیش اتدازه من دوسش نداشته😢بعد یه چیز جالب دیشب خواب دیدم رفتم شمال این بهم زنگ زده گفته یه مارمولک زرد و یه مار بیار منم اوردم براش امروز پیام داد کاش تعبیرش و میدونستم

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
حسادت

باورم نمیشه این اصلا من براش مهم باشم

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
نمیدونم حس میکنم طرف قبلیش اتدازه من دوسش نداشته😢بعد یه چیز جالب دیشب خواب دیدم رفتم شمال این بهم ز ...

تو گوگل بزن تعبیرش میاد

مطمئن باش اندازه تو دوسش نداشته وگرنه یه سال نشده برنمیگشت

۱۰سال دوستی چیزی نیست که بخواد فراموش کنه

رفت با یکی دیگه:)

بره جهنم 

👣وقتی به خودم آمدم :  دیدم که دیگر دلتنگت نیستم، دیگر از دستت عصبانی نیستم ،دیگرهیچ چیزی از جانب تو مرا رنج نمی‌ دهد ،دیدم دیگر به دنبال تلافی نیستم ،قهر نیستم ،در انتظار نیستم ،انگار که هیچ وقت نیامده بودی که رفتنی در کار باشد و مرا آزرده خاطر کنددیر گذشت ،سخت گذشت ،با رنج و غم گذشت،  تحمل این رنج ها به  حذف شدنت می ارزید ،و اما امروز انتخاب من کسی است که او مرا انتخاب کرده است