2777
2789
عنوان

شیاف گل مغربی

154 بازدید | 8 پست

کسی استفاده کرده؟

چقدر بعد زایمان کرده؟

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استفاده کردم ولی به نظرم زیاد تاثیر نداشت پیاده روی تأثیر داشت برام  اگه میخوای سزارین بشی چرا ...

پیاده روی تا چه حد؟

نه عزیزم هزینشو ندارم امیدوارم نینیم بچرخه و زندگیمو عوض کنه

تا که پرسیدم ز خالق عشق چیست؟در جوابم اینچنین گفت و گریست لیلی ومجنون فقط افسانه است عشق بازی کار عباس علی ست...
من استفاده کردم ده روز بعد زایمان کردم  دهانه ی رحمم خیلی راحت باز میشد و الا نمیدونم اون بوده ...

عزیزم دکتر داده بود برات؟

پیاده روی تا چه حد؟ نه عزیزم هزینشو ندارم امیدوارم نینیم بچرخه و زندگیمو عوض کنه

پیاده روی زیاد مثلا یک ساعت 

من خودم پیاده روی رفتم همون شب کیسه ابم نشتی داد نصف شب 

امیدوارم هر چی به صلاحته پیش بیاد برات 

حالا من تا هفته آخر بریچ بود و قرار بود سز شم کلی دعا و صلوات که بچرخه و طبیعی بیارم به شدت از جراحی و اتاق عمل میترسم 

و خدارو شکر چرخید انشالله برا شما بریچ شه 

یبار استفاده کردی؟

نه ده روز،هر روز استفاده میکردم.

ماما گف دوتا صب بشکون روغنشو بخور دوتا هم سوراخ کن واژینال ولی من روغنشو نمیتونستم بخورم کامل با آب میخوردم ولی خب اکثرا واژینال استفاده کردم.

مثلا هر ۸ ساعت یدونه یا گاهی ک روزا یادم میرف شب دوتا باهم