2777
2789
عنوان

خانم ها میشه بیاید 😔😔😔

108 بازدید | 10 پست

امروز به بچه خواهرم گفتیم که خودش باید بیاد خونه از مدرسه تا خونمون فقط یه کوچه فاصله است.امروز وقتی داشته بر می‌گشته یه دختر و پسر رو توی کوچمون می بینه و از ترس فرار می کنه و بر می گرده مدرسه.نیم ساعت صبر کردیم ولی نیومد و به ناچار رفتیم دنبالش تو حیاط نبود مجبور شدم برم توی مدرسه که متوجه شدم تو دفتر نشسته و از ترس بدنش می لرزید رفتم پیشش شروع کرد به گریه به نظرتون چرا اینطوری میشه الان هم چند ساعته از اتاقش نیومده بیرون خیلی نگرانشیم.

یه دهه شصتی جذاب!..  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا کوچیکه 

دختر من ١٢ ١٣ سالگی با دوستاش تنهایی می ره بیرون، ارایش میکنه خیلیییم قشنگگ ارایش میکنه ، لباسای زیبا میپوشه، خودش کارت خودشو داره خودش خرید میکنه حساب کتاب میکنه پولاشو،دوستاشم همینطورین. 

١٢ ساال اصلا سن کمی نیست 

دختر من ١٢ ١٣ سالگی با دوستاش تنهایی می ره بیرون، ارایش میکنه خیلیییم قشنگگ ارایش میکنه ، لباسای زیب ...

تو تاپیک های قبلیم مشکلش رو گفتم اصلا این طوری نیست مثل دختر ها رفتار نمی کنه از بچگی هم از ترس از خونه بیرون نمی رفت

یه دهه شصتی جذاب!..