2777
2789
عنوان

😊خانمای کدبانو این شغل خوبه؟😁

161 بازدید | 17 پست

برا شوهرم

حقوق سال اول ۱۴م

خونه سازمانی

بسته رفاهی سالی دوبار

سفر مشهد با هزینه پایین دوسالی یک بار

بیمه تکمیلی 

بیمه تامین 

بنظرتون خوبه؟نسبت به شغل هایی دولتی دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید با خرج خودتون بسنجید  

ممکنه برای کسی ک خیلی شمرده خرج میکنه پس اندازم بتونن  برا ی کی دیگه کم بیاد

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

مهناز خانوم اون تاپیک گذاشتی تنها و تک 😅

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
بنظرتون شرایط ما خوبه؟

اگه خونه سازمانی داره و تهرانی آره واقعا چون اینطوری میتونی خودتون جمع و جور کنی خونه بخرید

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی