2777
2789

من خودم مریضم دوستم دوستم میگه بیام پیشت میگم نه اما مگه می‌خوام بیام میگم میری خونه رو هم مریض می‌کنی گوش نمیده 

آخ تو خونه زن باردار هست دلم میسوزه 

اما این پسر متوجه نیست چی بگم که دلش نشکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نگران خانوادتم نمیخام مریضی بشن و مریض بشی

اول از همه اگه روز تولدم شد و تاپیک نزدم یعنی از بین شما خوشگلا رفتم و اون دنیام 🙂دوما توی هر تاپیک که میام و نظر میدم قصد بی احترامی یا شکستن دل کسی و ندارم عزیز من اگه برداشت اشتباهی پیش اومد پوزش ❤️ سوما بیاین قبول کنیم که توی این زندگی و دنیای واقعی آدما خیلی سختی میکشن پس کاش اینجا باهم مهربون تر باشیم 🙂

طرف خواهرشم باشه یا زنداداشش بازم وظیفشه حواسش باشه، اونم حواسش نیست تو ماسک بزن

میشناسمش دیگه الان میخواد بیام تو دهن من بشینه بلول به من دستم بماله پام بمالع کم من خوب شم

میشناسمش دیگه الان میخواد بیام تو دهن من بشینه بلول به من دستم بماله پام بمالع کم من خوب شم

ببین خیلی خوبه ها یه نفر اینجوری به فکر ادم هست ولی اگه منطقم به این ادم اضافه شه خیلی بهتر میشه چون بعدا برای خودتم بهتره نیاز به منطقی بودنش پیدا می کنی.

ببین خیلی خوبه ها یه نفر اینجوری به فکر ادم هست ولی اگه منطقم به این ادم اضافه شه خیلی بهتر میشه چون ...

واقعا تو هیچ مسعله ای منطقی نیست نه اینجا نه تو زندگی نه توی کار 

فقط میگه خوش بگذرونیم چشم میبنده میگه فقط خوب باشیم 

مریض میشم میخره میاره میگه فقط بخور خوب شی خوب باش 

میگم پول اینجوری خرج نکن می‌کنه 

میگم آینده داری میگه تو خوش باش تو چی کار داری