2777
2789
عنوان

جهیزیه

104 بازدید | 16 پست

سلام اتو رومنس خوبه؟؟

و همزن پاناسونیک 

من رفتم اتو تفال و همزن گاسونیک بخرم صاحب مغازه گفت چسبیدی ب برند اصلا کیفیت برات مهم نیست😥 این دوتارو بهم پیشنهاد داد و بابام خرید

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
من اتوم فیلیپسه عالیه همزنم هم بوش اونم عالیه رومنس رو تا حالا اتو ندیدم ازش  برند هم خب کیف ...

😥😥همون انقدر عصابم خورد شد بابامم چسبید ب اون مغازه ول نکرد 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من اتوم فیلیپسه عالیه همزنم هم بوش اونم عالیه رومنس رو تا حالا اتو ندیدم ازش  برند هم خب کیف ...

اتوم ازلحاظ قدرت بخار بالاتراز انوی مامانم که برندش فیلیپسه

اما چون ناشناختس خیلی مینرسم از اتوم 

و همزنمم دوس داشتم حرفه ای باشه چندساله میگقتم حرفه ای میخرم نشد اخرشم

اتو فقط فیلیپس

فیلیپس داریم خوبه 

خودمم اول قراربود فیلیپس بخرم رفتم جادیگه گفتن تفال بهترازفیلیپس 

رفتم تفال بخرم ک رومنس دادن بهم🥲

فیلیپس داریم خوبه  خودمم اول قراربود فیلیپس بخرم رفتم جادیگه گفتن تفال بهترازفیلیپس  رفت ...

بمژمین باش فیلیپس از تفال بهتره من هم خودم دیدم همه خیلیا شنیدم که گفتن اتو فقط قیلیپس

بمژمین باش فیلیپس از تفال بهتره من هم خودم دیدم همه خیلیا شنیدم که گفتن اتو فقط قیلیپس

منم فیلیپسی ک انتخاب گرده بودم حدودا ۷میلیون بود اما رومنسو 3.500داد بهم

خوب دیگه همون کیفیت روی قیمت هم مسلما تاثیر میگذاره 

بابام ی اخلاقی داره ی مغازه میریم باید خریدکنیم ازش😞منم انقدر حرف شنیدم ک سپردم ب خودش

بابام ی اخلاقی داره ی مغازه میریم باید خریدکنیم ازش😞منم انقدر حرف شنیدم ک سپردم ب خودش

چقدر بد حداقل کاش خودت و مامانت قبلش چند تا مغازه که می‌دونی مارکتی مورد نظرتون دارن  نشون کنید مستقیم باباتو ببیرین همونجا 

چقدر بد حداقل کاش خودت و مامانت قبلش چند تا مغازه که می‌دونی مارکتی مورد نظرتون دارن  نشون کنید ...

رفتم ازشوش خرید کردم سمت ما نمیارن اصلا برند قیمتاهم خیلی بالاس

رفتم ازشوش خرید کردم سمت ما نمیارن اصلا برند قیمتاهم خیلی بالاس

خوب دیگه همون بابات زورش میاد بخواد بابت مارک پل بده البته خقم داره واقعا گرپنیه نه بابات همه حق دان خدایی 

خوب دیگه همون بابات زورش میاد بخواد بابت مارک پل بده البته خقم داره واقعا گرپنیه نه بابات همه حق دان ...

اتفاقا جاروبرقیمو خودش بوش خرید سرخ کنمم گفتم اینو میخام خرید نمیدونم چرااسر اتو رفت اون مغازه درنیومد