بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حاملگی عزیزم فقط در صورتی رخ میده که نزدیک تخمک گذاری باشه حالا هرچه قدر میخوان سوراخش کنن بعد الان همه این قدر:درگیر زندگی ومشکلات وکار هستن که دیگه وقت رابطه ندارن مگه این که چی بشه من خودم با شوهرم شده ۱۴ یا نزدیک ۲۰ روز رابطه نداشتیم چون شوهرم همیشه خسته اس
من پریودام منظمه حتی به ساعت هم تاخیر نداشت ماه پیش پریود نشدم با هفت و هشت روز تاخیر تا دو سه روز فقط لکه بینی بعد مشخص شد یک کیست سه سانتی تو تخمدان دارم
پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد. اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است. توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه. تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.
پرنده ای که دوستش داری رهایش کن برمیگردد. اگر برنگشت بدان عاشقت نبوده است. توکلم به خداست یقینا کمکم میکنه. تاپیکهایی که گذاشتم چند موردش برای خواهرم هست که از زبان خودم نوشتم تا از شما راهنمایی بخوام.