2777
2789

شوهرم دیروز بحث کردیم همه چی و پرت کرد طرفم بعد با لگد منو زد با سیلی زد تو گوش پسرم ۱۰ماهم خورد زمین 

یا مامانشچن ماه پیش بحث کرد علی داد دستش شکست الان هر میشینه میگه پسرم نکرده هر چی کرده اون اون کرده منو میگه من اصلا اونجا نبودن 

دلیل گریم هزار رو یک دلیل داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی مغز بچه به مویی بنده  اگه آسیب ببینه  تا عمر داری می‌افته روی دستتون  نفهم ...

خر نمیفهمه دیگ بریدم از خودش خانوادش ی روز ی خواهرش داستان درس میکنه برام ی روز اونی خواهرش ی روز زن داداش همیشه خود مادرش خودش پدرش دیگ خسته شدم نا ندارم 

خر نمیفهمه دیگ بریدم از خودش خانوادش ی روز ی خواهرش داستان درس میکنه برام ی روز اونی خواهرش ی روز زن ...

هرکاری کردن تو با شوهرت دهن ب دهن نشو 

هرچی گفت و داد زد 

یا با صدای آروم جواب بده 

یا اصلا جواب نده 

نشنیده بگیر 

بهتر از اینه که بچت بزنن یه طوریش بشه 

زبونتو نگه دار برای همیشه به خاطر بچه 

و اگه خودش نیومد روانپزشک سعی کن بری براش قرص بگیری بی خبر بدی بهش اگه واقعا روانیه و با رفتار خوب شما درست بشو نیست 

ب هیچ عنوان ب بچه دوم هم فکر نکن حواستو شش دانگ جمع کن