2777
2789

حالم خوب نیست، ۳۳ سالمه، ذخیره ام ۱.۱ هست... یه وقتایی که تنها میشم میشینم گریه میکنم، اقدامم تازهشروع کردم، همش استرس دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه شنیدم با ای وی افم خیلیا جواب نگرفتن

ببین برو ای وی اف دس دس نکن وقت هدر نده...برا من ۴سال پیش ۵ بود بعد شد ۲ الان شده یک ونیم...

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

ذخیره بالا نمیره 

کیفیت تخمکو شاید بشه بالا برد

من با ذخیره ۱ اولی رو کاملا طبیعی باردار شدم

سه سال بعد با ذخیره دو دهم دومی رو 

سر دومی رفتم ای وی اف کلا ۳ تا تخمک داشتم هیچ جنینی نشد دکتر گفت فقط اهدایی ماه بعدش طبیعی باردار شدم 

دنبال درمان برو ولی نا امید نباش زیادم به حرف دکترا گوش نکن

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نه بابا این همههههه ادم به روش ای وی اف بچه دار شدن

کی گفته همه ۳۰ درصد امکان داره من خیلیا رو دیدم که چندین بار انجام دادن نشده حتی کسایی که برای تعیین جنسیت هم میرن ممکنه نشه 

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
ذخیره بالا نمیره  کیفیت تخمکو شاید بشه بالا برد من با ذخیره ۱ اولی رو کاملا طبیعی باردار شدم ...

میشه بگین چیکار کردینکه طبیعی باردار شدین؟ و برلی اولی که ذخیرتون یک بود چقدر طول کشید که باردار شدین؟

کی گفته همه ۳۰ درصد امکان داره من خیلیا رو دیدم که چندین بار انجام دادن نشده حتی کسایی که برای تعیین ...

نگفتم همه میشن.

گفتم ((این همه)) یعنی تعداد زیادی.

درهرحال احتمالش هست که ایشون با ای وی اف باردار شه یکبار دو بار سه بار هرچندباری که بشه و نیاز باشه میتونه امتحان کنه

کی گفته همه ۳۰ درصد امکان داره من خیلیا رو دیدم که چندین بار انجام دادن نشده حتی کسایی که برای تعیین ...

اره تازه شیدم ذخیره تخمدانم زودتر تموم میشه با این روشا

اره تازه شیدم ذخیره تخمدانم زودتر تموم میشه با این روشا

اوابوست و پودر اینوفولیک بخر بخور و هر روز یک ساعت پیاده روی کن بهت قول میدم اگه همسرت مشکل اسپرم نداشته باشه طبیعی باردار میشی انشالله

🖤روحت شاد برادرم داغت نابودم کرد🖤                        من عاشقی را باور نداشتم تا عشق تو را دیدم                                         👫پلیس گوگولی من👫                                             خدایا از این عشق ها نصیب دختران سرزمینم کن
ای وای چه خاکی بریزم اخه تو سرم🥺🥺🥺🥺🥺

برو سریع کاراتو بکن تا پاییتر نیومده...من الان یک و نیمم دکتر گف اهدایی بگیری بهتره چون ذخیرت پایینه احتمال گرفتن کمه

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه