2777
2789
عنوان

خیره شدن کودک

2616 بازدید | 39 پست

مامانا مگه میشه بچه ای به یه نقطه خیره بشه بعد سوال بپرسی جواب بده دستتو جلو صورتش تکون بدی برگرده ولی با این حال این حالت خیرگیش تشنج باشه

آخه من از دکتر مغزواعصاب پرسیده بودم گفت اگه خیره بشه ولی دست تکون بدی برگرده تشنج نیست

ولی الان یه خانومی میگه بچش حالتای بالا رو داره ولی نوار مغز تشنج نشون داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیرگی یه نوع تشنجه و از علائم صرعه حتما پیش دکتر خوب ببرش ایشالا ک چیزی نیس

آره میدونم ولی دکتر گفت اگه واکنش نشون بده تشنج نیست 

ولی این خانوم میگه واکنش نشون میده ولی تشنجه 

آخه مگه میشه تشنج باشه و هوشیار باشع

پسرمنم خیره میشه گاهی درچه حد بودنی نگران کننده س؟

میگن اگه دستتو تکون بدی یا صداش کنی برگرده مشکلی نیست

ولی این خانوم میگه دخترش حتی میگه کجارو داره نگاه میکنه ولی نوارش تشنج نشون داده

آره میدونم ولی دکتر گفت اگه واکنش نشون بده تشنج نیست  ولی این خانوم میگه واکنش نشون میده ولی ت ...

خواهر کلی تشنج داریم🥺

من خودم صرع دارم تشجم میکنم چ تشنجی...هوشیاری صفر،قفل کردن بدن و دندونا،خارج شدن کف از دهن،بیهوشی....

فقط حواست خیلی بهش باشه اگ دیدی بازم همونه دکتر دیگ ببر نوار اینا بگیرن ازش خیلی ترسناکه

دعا میکنم هیچی نباشه🥹

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
خواهر کلی تشنج داریم🥺 من خودم صرع دارم تشجم میکنم چ تشنجی...هوشیاری صفر،قفل کردن بدن و دندونا،خارج ...

آره عزیزم اطلاعاتم درمورد تشنج بالاست 

ولی اینو همه دکترا میگن که تو حالت خیرگی هوشیاری وجود نداره یعنی هر چی صداش بزنی برنمیگرده 

من نوارم گرفتم سالم بوده