2777
2789
میشه بگی،شما پیش قدم شدی یا اون و حست چیه؟ 

اولش من پیش قدم شدم که من نتونستم فراموشت کنم بیا برگردیم . این اولین باری بود که پیش قدم شدم . اون لحظه گفت نه ولی فرداش بحثو باز کرد و برگشتیم 

به یه هفته نشده باز کات شد دیگه من بیخیالش شدم خودش برگشت و خیلی پشیمون بود 

همه گفتن قبول نکن ولی دوسش داشتم قبول کردم 

خداروشکر تا اینجا که یه ماهه باهمیم باز خوبه و حتی بهتر از قبل

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
اگه اون عاشقت بود صددرصد ولت نمیکرد که دلتنگ بشی.اصلا راضی نمیشد یه لحظه غصه دار بشی

من استوریاشو میبینم مشخصه حالش خوبه، و تو این مدت یه سراغم از من نگرفت. 

ولی خب نمتونم فراموشش کنم، عشق و نفرت همزمان دارم ولی با این حال دوسش دارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خودت پیش قدم شدی برا برگشت.؟ پشیمون نشدی؟ 

نه اون پیش قدم شد ولی من تاب نداشتم براش مخصوصا اینکه خانوادش نزاشتن بهم برسیم ولی وقتی برگشتیم بهم بدموقعی بود و مجبور بودم این دفه من برم.ولی هیچ وقت نفهمید چرا رفتم خدا منو بکشه که حتی براش توضیحم ندادم ولی اینجور برای خودش بهتر بود.الانم یه زندگی داغون یه شوهر خائن با دوتا بچه دارم

بماند به یادگار 

این دنیا یه عشق بهم بدهکاره ویه زندگی....

همش به خودم میگم این بود زندگی.......؟

من استوریاشو میبینم مشخصه حالش خوبه، و تو این مدت یه سراغم از من نگرفت.  ولی خب نمتونم فراموشش ...

خودتو با کارایی که حالتو خوب میکنه مشغول کن .بعد یه مدت خوب میشی با خودت میگی واسه کی خودمو عذابم دادم..امیدوارم بهترین هابرات رقم بخوره

خدا را قسم میدم به آبروی زینب مشکلم را حل کنه تا با دخترم به خوشبختی برسیم ..لطفا واسه حفظ آبروم و سلامتی دخترم دعا کنید محتاج دعام ..خدایا خودت هم قاضی هم شاهدم باش ..تو که از همه چی خبر داری .نزار با تهمت هاش دل من و دخترم خون بشه.به حضرت رقیه قسمت میدم کمکمون کن..