🌺 niniyar_3: شنبه تا چهارشنبه اگر تعطیل نباشه ⬅️ از صبح تا ۵ بعدازظهر
🌹 niniyar_5: روزهای عادی ⬅️ از ساعت ۵ بعدازظهر تا ۱۱ شب روزهای تعطیل و پنج شنبه ها و جمعه ها ⬅️ از صبح تا ۱۱ شب
🌸 niniyar_2: هر شب ⬅️ ساعت ۱۱ شب به بعد
🏵 niniyar_1:🏵 شنبه و دوشنبه و چهارشنبه (فقط ۳ روز در هفته) به غیر از ایام تعطیل ⬅️ ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵
🟥🟥🟥 niniyar_1 با تگ شدن جایی نمی آیند. فقط باید توی خصوصی لینک تاپیکتون رو براشون بگذارین.
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
به پوستت برس نه با چیزای عجیب وگرون با همین ماسکای خانگی هم میشه سفیده تخم مرغ و جو دوسر پرک یا جوانه گندم با ماست پوست که خوب باشه قشنگ تر دیده میشی و سعی کنید زیاد آرایش نکنید مخصوصا تا دخترین و هنوز چهره جا افتاده ندارین اینجوری آدم زشت تر میشه تا قشنگ
🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.
متاسفانه به دلایلی نمیتونم دماغمون عمل کنم برای همین همیشه زشت باقی میمونم و زشت از دنیا میرم
به هیچ وجه فکر نکن زشتی مگه همه قراره بینی عملی باشیم؟؟😳 فاکتور زیبایی واسه خودمون تعیین نکنیم تو بدون عمل و فیل.تر و ادیت قشنگی فقط به پوستت برسی و آراسته باشی زیبا هستی
عزیزم میشه شما هم نظرتونو بگین ناراحت نمیشم هر نظری داری بگین گلم
چهره خوبی دارید فقط از زاویه بدی عکس گرفتید و برای جوش ها باید برید دکتر پوست
"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)