2777
2789

قدا همه ۱۷۰ به بالا😂

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣🤣🤣

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

یادت باشه!

چه پولدار چه فقیر!

دنبال مال مفت هستند!

پولدار دنبال مال مفت هست که کمترخرج کنه پس انداز کنه بیشتر ثروتمند بشه!

فقیر هم میخواد شکمش سیر بشه!

ربطی به پولداری نداره

از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد

اینجا کلی کاربر داره از هر قشری 

همه چیز ممکنه ببینی جای تعجب نداره

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
یادت باشه! چه پولدار چه فقیر! دنبال مال مفت هستند! پولدار دنبال مال مفت هست که کمترخرج کنه پس اند ...

اونکه اره 

ولی اخه دیدی چقدددر تایپیک میزدن چی شد این یارانه 

بعد تو تایپیک درامد نگاه میکنی همه پولداار

من میگفتم پ کارمندا و کارگرا کجاان

شما هنوز سه ماهی میشه اومدی ..زیاد خودت رو اذیت نکن .هنوز چیزهای عجیب غریب زیادی هست که باید ببینی ..یه چی میگم یه چی میشنوی ..اصلا لامصب تجربه کسب میکنی در حد یه خانم 80 ساله ...به نظرم برای کسب تجربه نباید دور دنیا رو گشت و مسافرت رفت ..یه سال ..کافیه یه سال تو نی نی سایت باشی ..باور کن میتونی مشاور زندگی بشی ..      

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

همشونم قد ۱۷۰ به بالا 

ارایش هم نمیکنن 

دانشجوی پزشکی ان و چندین خاستگار خر پول دارن

اما خب دلشون پیش عشق سابقشون گیره 

بله و نهایتا شدید دنبال اخبار یارانه و سبد کالا و سهام عدالتن 

انقدر تاپیک زدن گفتم برم ببینم چقدر میدن 

دیدم برای ۲۲۰ تومن یه جوری سرو دست میشکوندن اونم پول نقد نیست گویا باید حتما برن روغن ماست و پنیر بخرن 

خیلی تاسف خوردم براشون😔😔😔😔

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .

خب تو ی سایت با این همه جمعیت بنظرم طبیعیه اقشار متفاوت باشن و خب هرکدوم تو تاپیکهایی که مربوط به خودشونه شرکت میکنن

میگن : کار خوبه خدا بسازه سلطان محمود خر کیه ...🤲