2777
2789
عنوان

نی نی سایت واقعا جای عجیبه.......

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 66 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین چون چندتا تایپیک درامد بود  واقعا من یکی داشتم ناامید میشدم که اااا همه انگار وضع مالی خو ...

چون کسی که نداره تمایلی نداره بیاد از نداریش بگه ولی اونایی که دارن دوس دارن داراییشون رو نشون بدن 

البته جدا از اونایی که از ارزوهاشون میگن 

مثالش خود ما که حقوق بابام ۹ تومنه اصلا هیچ وقت تو این تاپیک ها نمیگم چه

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
 من برعکس اینام

یکی هست اسمشو نمیارم 

تمااام تاپیک هاش در مورد شوهره 

چجوری شوهر پیدا کنم ؟ ایا امیدی هست شوعر کنم؟چه ختمی وردارم شوهر کنم ؟؟ بعد گفت بچه ها رشته مم پزشکیه !گفتم دانشجوی پزشکی با اون حجم درس وقت نداره انقد درگیر شوهر باشه ها هی تاپیک بزنه شوهر میخام 

گفت ای عزیزم مگه پزشکی چیه همش شیفت سنگین پولی توش نیست !! من دلم شوهر میخاد!

آره همه شوهراشون دکتر و مهندس و کارخونه دار و رئیس شرکت هستند و همه بدنساز و سی‌کس پک دار و قداشون ...

یه بار تاپیک جهیزیه بود یکی اومد قپی بیاد که جهازم اله جهازم بله جهازم تک بود 

کاربرایی بودن تو تاپیک که حسرتشونو نوشتن که خوشبحالت بابام بهم جهاز نداد یا جهاز من زشته 

خیلی دلم شکست برای کاربرایی که حرفاشو باور کرده بودن و غصه میخوردن 

چند وقت بعد عکس سرویس خوابشو گذاشت فکر میکردم خیلی باید لاکچری و خاص باشه 

من قیافم بعد دیدن عکس اینجوری بود 🥴🥴🥴🤐🤐😐😐 

مدلش مدلی بود که همون سالام که مدشده بود اصلا خریدار نداشت اصلا تاج با خود تخت تناسب نداشت خواستم برم به اونایی که اون روز تو تاپیک حسرت کشیدن بگم خودتونو ناراحت نکنین از معمولی هم پایین تر بوده چرا سر حرفای ادمای متوهم زندگیتونو تلخ میکنین ولی پیداشون نکردم

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
فکر کنم دردسر هم داشته باشه همون ندن راحت تر هستیم

👌👌👌👌

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
دقیقا همه رلاشون برا ولتاینن ۲۶ تا باکس بهشون داده و ماشین داده  

آره اونم باکسای جواهرات کارتیه و عطرهای دیور و شنل و ماشین هاشون هم دیگه از مازراتی و پورشه پایین ترشون دیگه سانتافه رو شاخشه... و دسته گل های ژیپسوفیلیاست که چپ و راست تقدیمشون میشه البته کل مسیرشون تا محل سورپرایز ولنتاین براشون با گلبرگ های رز پوشیده شده☻👺👺👺👺

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
یکی هست اسمشو نمیارم  تمااام تاپیک هاش در مورد شوهره  چجوری شوهر پیدا کنم ؟ ایا امیدی هس ...

یکی هم هست همین طوره بعد هم که یه چیزی بگیم بهش کلی توهین میکنه که اره برا خودتون خوبه ال بله برا ما بده فقط 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مثل سگ دروغ میگن

جالبه پر بازدید شده بود 

کاربرای ساده هم میگفتن وااای دختر تو که رشته ت عالیه 

چند سال دیگه خانم دکتری مستقلی 

یارو تابلووووو دروغ میگه گاهی به عقل کاربرای اینجا شک دارم هر چیزی و باور میکنن