2777
2789
عنوان

متاهلم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 3851 بازدید | 125 پست
من خیلی اعتراض کردم به زبون خوش با دعوا ولی دیدم درست نمیشه بخدا گاهی دلم برای خودم میسوزه ک دارم گد ...

منم دلم واسه خودم می سوزه... حتی یه درصد فکر نمی کردم زندگیم این طوری بشه، خیلی عاشقم بود... الان هم ادعاشو داره 

منم دلم واسه خودم می سوزه... حتی یه درصد فکر نمی کردم زندگیم این طوری بشه، خیلی عاشقم بود... الان هم ...

من نمیدونم اخر زندگیم چی میشه همیشه دلم مرد با احساس و پرانرژی رو میخواست

۷ ساله بهش اصرار میکنم ک بیا باهم فیلم ببینیم و هنوز راضی نشده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کردم فقط منم که این مشکلو دارم، خسته شدم از بس سردی ازش دیدم

بس که گفتم و اهمیت نداد بس که غرورمو شکستم... دختری بودم واسه خودم، قطار قطار خواستگار داشتم. چرا باید الان به یه مرد این طوری التماس کنم؟!!

لباسای قشنگ می پوشم آرایش می کنم... میاد با ذوق می گه آخی عزیزم چه ماه شدی، پاشو راه برو نگات کنم! ا ...

حالامن دقیقا برعکس شمام از این نظر که شوهرم بلد نیست حرف بزنه و دل ببره مستقیم میرم سر اصل مطلب

ومن حالم بد میشه از رابطه بیزارم می‌کنه 

و نه از نظر مالی نه عاطفی حمایت نمیکنه  بعد راه به راه رابطه میخواد مگه من برده توام آخه 

بلد نیست روحمو ارضا کنه فقط خط قرمزامو خوب بلده رد کنه عصبیم کنه 

پرو درخواست رابطه هم می‌کنه با کلی منت😏

خیلی وقته دل کندم ازت ...😊
بس که گفتم و اهمیت نداد بس که غرورمو شکستم... دختری بودم واسه خودم، قطار قطار خواستگار داشتم. چرا با ...

هیییی

من که دیگه اینقدر فک میکنم میگم همه مردا همینن، از این بدتر هستن بهتر نیستن

خودمو اینجوری آروم میکنم

اینقدر ازش سردی دیدم خودمم دارم سرد میشم

خدا به اونا احساس بده ما رو بفهمن... به ما هم عقل بده انقد درگیرشون نباشیم

انشاالله 

والا اینقدر ما فک میکنیم اونا به یه ورشون هم نیست

حالا همسر شما حداقل محبت کلامی میکنه واسه من همونم انجام نمیده 

وقتی هم قاطی میکنم میگه باز دیوونه شدی!!!

من نمیدونم اخر زندگیم چی میشه همیشه دلم مرد با احساس و پرانرژی رو میخواست  ۷ ساله بهش اصرار می ...

فیلم بدترش میکنه که عزیزم

اونا رو با تو مقایسه میکنه همش تو ذهنش

یا حضرت رقیه 💞