2777
2789

از دیروز گلودردم وگوش درد دکترم گفت اب پشت گوشت جمع شده

سه تا امپول زدم قرصامم سروقت خوردم،بیشترم مایعات و لیموشیرین خوردم دیروز،اب نمکم غرغره کردم

دلم میخواد پاشم برم باشگاه ولی میترسم الان برم دوش بگیرم بخوابم برم باشگاه بدترشه چون دکتر گفت تقریبا گوشت پرشده قرصاتو سروقت بخور که پرده گوشت اسیب نبینه،بنظرتون اگه گوشمو با دستمال خشک کنم و سشوار بگیرم بازم ممکنه چیزی بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا دست نزن به گوشت ممکنه پرده پاره شه 

اگر شعور کافی هم داشته باشی که داری باشگاه نمیری چون به فکر هم باشگاهی ها هستی که اونا مریض نشن . به عنوان یک باشگاهی اگر کسی بیاد و بقیه رو مریض کنه نمیبخشمش پس برو زیر پتو و بخواب

اصلا دست نزن به گوشت ممکنه پرده پاره شه  اگر شعور کافی هم داشته باشی که داری باشگاه نمیری چون ...

اره قانع شدم نمیرم،خودمم تو باشگاه از یکی دیگه گرفتم

اومد بهم دست داد بعد گفت دوهفتس ویروس جدید رو گرفتم نتونستم بیام،دو روزه خوب شدم اومدم،به محض اینکه اومدم خونه 2ساعت بعدش گلودرد شدم

ی پیاز بزار روی گاز تا خوب بپزه بعد که نرم شد شروع کن پوستش در آوردن تا برسی به دل پیاز زیاد کوچیکش نکن بعد بزار تو گوشت و آروم دراز بکش روی سمت همون گوشی که دردِ تا نیم ساعت یا بیشتر زیاد فشار نیار 

بعد کم کم متوجه میشی هر چی عفونت و آب از گوشت در میاد

دوای گوش درد عفونته

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
ی پیاز بزار روی گاز تا خوب بپزه بعد که نرم شد شروع کن پوستش در آوردن تا برسی به دل پیاز زیاد کوچیکش ...

خدا خیرت بده عزیزم الان میرم امتحان کنم،گوش درد امونمو بریده بود

اصلا دست نزن به گوشت ممکنه پرده پاره شه  اگر شعور کافی هم داشته باشی که داری باشگاه نمیری چون ...

این مشکلی گه برای گوشش پیش اومده 

که واگیر دار نیست 

....

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂
اره قانع شدم نمیرم،خودمم تو باشگاه از یکی دیگه گرفتم اومد بهم دست داد بعد گفت دوهفتس ویروس جدید رو ...

ایول فقط،ببین به گوشت دست نزن اصلا دارو هات که تموم شد قطره گلیسیرین بگیر و گوشتو  بعدش بشور تا خوبه خوب شی