2777
2789
عنوان

الان چطور رفتار کنم

60 بازدید | 3 پست

من سر یه مسئله که احساس کردم خواهر شوهرم داره دخالت می‌کنه تو زندگیم باهاش تند حرف زدم بعدش بهش زنگ زدم بر نداشت حتی روز تولدش هم خواستم بهش تبریک بدم نخواست صحبت کنه الان واقعا نمی‌خوام خونه مادر شوهرم برا عید ببینمش ولی چاره ای ندارم نمی‌دونم چه برخوردی داشته باشم

سلام . بهش یه پیام بده متنی باشه حتما که بعداً اگر کسی گله کرد ازت نشونش بدی . بگو زنگ زدم باهات صحبت کنم و اگر از دست هم دلخور هستیم رفع کدورت و کینه کنیک اما جواب ندادی . روز تولدت هم تماس گرفتم که باز هم کینه ای از همه نداشته باشیم اما صحبت نکردی . منم دیگه مزاحمت نمیشم . هروقت فکر کردی میتونیم صحبت کنیم بهم پیام بده .

دیگه هم بهش پیامی نده. تا عید هم یکماه بیشتر مونده.ادمیزاد از فردای خودش خبر نداره . شما از الان نشستی داری فکر سی و خورده ای روز دیگه رو می‌کنی ؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونین به خودم باشه اصلا نمی‌خوام دیگه ببینمش همیشه وقتایی از زندگیم  باهام حرف زده حالمو بد کرده اذیت شدم حرفاش از محبت نیس از روی ریاسته از روی خود بزرگ بینی از این میترسم بخواد باهام دوباره خوب بشه